Vega 

Musik med levende billeder

Vega havde brug for et moderne videoproduktionssystem, der kunne dække forskellige behov. Dette inkluderede muligheden for at flytte systemet mellem de forskellige sale og anvende det både til livestreaming og optagelser til senere markedsføring, musikvideoer osv.

Læs mere om Vega 

Jabra Pancast 50

Jabra Lancerer PanaCast 50 Videobar System til Android

Jabra vil med PanaCast 50 løfte hybridmøder til næste niveau.

PanaCast 50 Video Bar System tilbyder den samme prisvindende brugeroplevelse som de to andre løsninger i porteføljen. Den har fuld rumdækning med sin unikke 180° synsfelt Panoramic-4K multi-kamera array, der unikt leverer en autentisk repræsentation af personerne i rummet. Den har også otte professionelle mikrofoner med stemmegenkendelse og intelligente algoritmer, der automatisk identificerer og fjerner resterende ekko og statisk støj, samt et array af fire kraftfulde højttalere i en vibrationsfri stereoopsætning.

Læs mere om Jabra Pancast 50.

Restaurant Tiende.

Velbalanceret lyd og god stemning

På toppen af Nicolinehus på Aarhus Ø, finder du Restaurant Tiende og vinbaren Den Fede Drue. Restaurant Tiende på 10. sal og Den Fede Drue på 11. sal. Beliggenheden og den medfølgende udsigt danner et fantastisk udgangspunkt for at skabe et spisested i enestående og overdådige rammer. AV-løsningerne og specielt lydløsningerne, skulle derfor matche det høje niveau, der lå fra start.

Læs mere om Restaurant Tiende.

ThinkSmart One.

ThinkSmart One + Controller

ThinkSmart One + Controller er verdens første integrerede samarbejdsløsning baseret på Windows. Læs mere om ThinkSmart One.

Kampagne – Barco ClickShare, trade-in & trade up

Med dagens hybride arbejdsplads, er der brug for en intuitiv og simpel videokonference løsning til dine møderum. Byt dit gamle udstyr til en ny Barco Clickshare Barco ClickShare

DFDS

Moderne domicil, moderne AV-løsninger

DFDS skulle i marts 2022 flytte ind i et flot nybygget domicil på 13.500 m2 i Nordhavn. Domicilet skulle indrettes med tilsvarende moderne AV-løsninger og efter en udbudsrunde, kunne AVC påtage sig opgaven.

Læs mere om DFDS

Palads Teatret

Drømme der blev til virkelighed

Biografdirektører Kris Søgaard Pedersen og Sofia Rafn Abildgaard, gik med store ambitioner om at lave deres drømmebiograf.

Læs mere om Palads Teatret

Leyard.

LED i verdensklasse

Leyard er en af verdens førende producenter af LED og videovægge. De har en bred produktportefølje indenfor LED, hvor de har flere serier som kommer hele vejen rundt. De har helt sikkert også noget der dækker dine behov, og uanset om du prioriterer størrelse, skarphed, fleksibilitet eller slidstyrke mest, så skal vores eksperter nok finde den rette løsning til dig og din organisation. Læs mere om Leyard.

130" Samsung LED 

130″ Samsung LED

LED til digitalskiltning eller det meget store mødelokale se mere her 130″ Samsung LED 

Tænk stort!

Samsung QB98-skærm

Kæmpe 4k skærm til det store mødelokale, så er du sikker på at alle kan se. 98″ og 4k til en fantastisk pris.

Se mere her Tænk stort!