RMA formular til reparation

Det sker desværre at der er fejl på teknisk udstyr. Det kan enten være en garantifejl eller noget, der kan betale sig at reparere. Derfor får du her en mulighed for at sende dit AV-udstyr til reparation hos os. Følg venligst nedenstående procedure inden du sender varen retur, så vi har mulighed for at se, hvilken vare der kommer hvorfra, hvad fejlen består i og hvor varen skal returneres til.

Procedure

Nedenfor finder du AVCs RMA formular. Den skal udfyldes og sendes før AVC accepterer, at du sender varer retur til os. Når vi har modtaget formularen, vender vi tilbage med et RMA-nummer, som forsendelsen skal mærkes med, samt den adresse du skal sende varen til.

HUSK

Du skal emballere varerne ordentligt. Har du ikke selv mulighed for at emballere og sende varen, så kan du rekvirere en AVC tekniker. Han kommer til aftalt tid og demonterer varen for dig, hvorefter han tager den med retur til AVC.


OBS:

Hvis produkter sendes retur uden konstatering af fejl, debiteres følgende: Mikrofon: kr. 95,- + kr. 50,- i fragt. Højttaler: kr. 145,- + kr. 105,- i fragt. Projektor: kr. 530,- + kr. 105,- i fragt. TV + Video: kr. 310,- + kr. 105,- i fragt. Alle priser er excl. moms.