Welcome to the Room fra Neets gør præsentation til en leg

Welcome to the Room

Hold fokus på din præsentation – intuitiv betjening

Det er i dag mere end nogensinde muligt, at få flere og flere forskellige AV-teknologier integreret i virksomhedens møde- og undervisningslokaler. Det gør det nogle gange svært for den enkelte mødedeltager at finde ud af, hvordan man starter mødefaciliteterne.

2 enkle trin og mødet er i gang

Med målet for øje om at udvikle en præsentationsløsning, som enhver person uden AV-kendskab skulle kunne gå direkte ind og betjene, har Neets skabt en smart løsning kaldet Welcome to the room. Løsningen gør betjeningen af lokalets AV-udstyr enkel og intuitiv, og dermed har de nået deres målsætning – at gøre opstarten og betjeningen af et mødelokale så problemfrit som muligt.

For en mødedeltager er det essentielt, at kunne fokusere på at få leveret indholdet korrekt frem for, at skulle bruge tid og kræfter på at regne ud, hvordan AV-udstyret fungerer. Det hjælper Welcome to the Room fra Neets med via 2 enkle trin.

1) Bevægelse. Når PIR-sensoren registrerer bevægelse i lokalet, tændes skærmen automatisk, og den brugervenlige vejledning vises derpå. Hermed sikres mødedeltageren et godt førstehåndsindtryk, en nem opstart og en god oplevelse med præsentationsløsningen og kan med ro i sindet påbegynde mødet.

2) Plug it in. Mødedeltageren skal blot følge den brugervenlige vejledning på skærmen for, at få startet sin præsentation. Welcome to the Room fjerner fokus fra AV-teknologien, og mødedeltageren kan fokusere på sit møde og sit budskab. Mødedeltageren får en god og problemfri oplevelse med mødefaciliteterne, hvilket medvirker til at lokalet oftere bliver benyttet, og man dermed får mest muligt ud af sit lokale, sit AV-udstyr og ikke mindst sin præsentation.

Welcome to the Room består af

• Neets kontrolsystem – SieRRa II.
• Pir sensor og mediaplayer.
• 55” Samsung professionel skærm m/vægbeslag.
• HDMI kabel, 5 meter og Kabelkrog.

Samlet pris – NU 12.980,-*
Option: Clickshare CS-100 for trådløs deling af indhold i mødelokalet.
* Prisen er ekskl. moms, montering samt levering.

Sådan virker den

Ønsker du at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Download kampagnen Welcome to the Room som pdf.

Interesseret eller ønsker du et andet tilbud?