AVC DisplaySystem®

Med AVC DisplaySystem® kan du skabe præcist den kommunikationsplatform du ønsker. Opnå f.eks. kundekontakt, der giver mulighed for øget salg, eller få et dynamisk, informativt miljø hvor budskabet når frem i rette tid og på rette sted.

Kommunikation er et yderst vigtigt værktøj i både privat og erhvervsmæssigt henseende. Formidling af nyttige informationer kræver en funktionel og effektiv kommunikationskanal for at give modtageren det fulde udbytte. Hvad enten det er på offentlige institutioner, som f.eks. uddannelsescentre eller sygehuse, i en butik, på en virksomhed eller i en biograf, så er AVC DisplaySystem® en let tilgængelig og superfleksibel løsning, der dækker ethvert behov, skaber overblik, relationer – og ikke mindst resultater!

Du skaber resultatet

AVC DisplaySystem® er et system uden begrænsninger, hvor du selv skaber og designer resultatet. Et unikt computerbaseret skiltesystem, som har en enkel og intuitiv brugerflade, der er lige til at gå til. Systemet kan tilpasses ethvert behov og kan videreformidle informationer som f.eks. mødeorienteringer , nyheder, TV og RSS-feeds, internetbaseret materiale, Excel- eller PowerPoint-præsentationer, videoer, reklamer, billeder og dagligdags informationer.

Med AVC DisplaySystem® får du et meget fleksibelt kommunikationsværktøj, der er enkelt og nemt at betjene og samtidig sørger for at bringe dit budskab ud til den relevante modtager på det rette tidspunkt. Det fleksible system kan administrere flere players ad gangen og forskellige afdelinger kan således f.eks. have digital skiltning med individuelt udseende, men stadig kun ét system. Der kan oprettes flere brugere på samme system, og hver bruger kan tildeles deres egen specifikke player, hvor de efter behov kan tildeles rettigheder til enkelte eller alle niveauer, så de på enkel vis kan oprette og administrere playlister for publicering af information. Systemets fleksibilitet og enkelhed understreges af, at det kan tilgås fra egen browser – hvor som helst og når som helst!

Gør hverdagen lettere planlæg fremadrettet

Effektiviteten i håndtering af AVC DisplaySystem® fremgår bl.a. af planlægningsmodulet, hvor du får friere hænder og let kan tilrettelægge dit digitale skiltesystem og fremadrettet planlægge din kommunikation helt ned til hvert enkelt sekund! Som en ekstra feature skal nævnes, at du med AVC DisplaySystem® let og effektivt kan administrere hvornår skærmene skal tænde og slukke, hvilket både frigør tid og sparer ressourcer.

Overalt hvor der er behov for dynamisk skiltning vil AVC DisplaySystem® gøre hverdagen lettere og medvirke til at højne det professionelle image. Informér, skab overblik, og bring kommunikationen op på et helt nyt plan, der skaber resultater!

Programudvikling

AVC DisplaySystem®

Her kan du se den løbende udvikling og tilpasning af AVC DisplaySystem®.

Har du forslag til nye funktioner eller forslag til forbedringer af AVC DisplaySystem®, så modtager vi dem gerne.

Det er vores mål og vision, at AVC DisplaySystem® løbende udvikles så det er nemt og intuitivt at bruge for alle.

Har du et ønske om speciel tilpasning, som kun udvikles til dit formål, så kontakt os for yderligere information. AVC DisplaySystem® er meget fleksibelt og da vi selv udvikler det, er der ikke langt fra ide til virkelighed.

Version 4.3.5

V434 – Dato 26-05-2016

Added/Changed

  1. Tilføjet option for at opdaterer Infotavle med 1 sekunds interval. Denne funktion skal tilpasses i forhold til hvad serveren kan håndtere.
  2. Rettighed for sletning af playlister og dias er ændret, så hvis man har fået givet adgang til en mappe, så har man fuld rettighed for playlisten og alle dias.
  3. XML Data liste – Nyt modul hvor man kan definere hvilke noder man ønsker at hente og hvilken man ønsker vist i listen. Man skal definere noderne og hvilken node man vil vise. Man kan vise en.
  4. Ebillet – Tilføjet kommende film og dagens program. Vi kan kun hente data for danmarkspremiere, så kommende film vil ikke blive vist efter denne dato. Hvis muligt, vil der i en kommende version blive tilføjet den datosom er aktuel for den lokale biografpremiere.

Bugfixes

  1. Mindre bugfix for egne rss feed

Version 4.3.2

V432 – Dato 12-04-2016

Added/Changed

  1. Tilføjet nedtælling – Kan bruges for nedtælling for antal dage gået siden sidste registrering.

Bugfixes

  1. Mindre brugerflade fejl.

Version 4.3.0

V430 – Dato 06-03-2016

Added/Changed

  1. Infotavler – Gentagelse af valgte ugedage er tilføjet.

Bugfixes

  1. Object – Hvis ingen tekst indsættes, kollapsede objektet næste gang playlisten åbnes.
  2. Infotavler – Hvis specielle tegn blev anvendt som overskrift for kolonnen, fejlede kalendermodulet for infotavlerne.