AVC DisplaySystem®

Med AVC DisplaySystem® kan du skabe præcist den kommunikationsplatform du ønsker. Opnå f.eks. kundekontakt, der giver mulighed for øget salg, eller få et dynamisk, informativt miljø hvor budskabet når frem i rette tid og på rette sted.

Kommunikation er et yderst vigtigt værktøj i både privat og erhvervsmæssigt henseende. Formidling af nyttige informationer kræver en funktionel og effektiv kommunikationskanal for at give modtageren det fulde udbytte. Hvad enten det er på offentlige institutioner, som f.eks. uddannelsescentre eller sygehuse, i en butik, på en virksomhed eller i en biograf, så er AVC DisplaySystem® en let tilgængelig og superfleksibel løsning, der dækker ethvert behov, skaber overblik, relationer – og ikke mindst resultater!

Du skaber resultatet

AVC DisplaySystem® er et system uden begrænsninger, hvor du selv skaber og designer resultatet. Et unikt computerbaseret skiltesystem, som har en enkel og intuitiv brugerflade, der er lige til at gå til. Systemet kan tilpasses ethvert behov og kan videreformidle informationer som f.eks. mødeorienteringer , nyheder, TV og RSS-feeds, internetbaseret materiale, Excel- eller PowerPoint-præsentationer, videoer, reklamer, billeder og dagligdags informationer.

Med AVC DisplaySystem® får du et meget fleksibelt kommunikationsværktøj, der er enkelt og nemt at betjene og samtidig sørger for at bringe dit budskab ud til den relevante modtager på det rette tidspunkt. Det fleksible system kan administrere flere players ad gangen og forskellige afdelinger kan således f.eks. have digital skiltning med individuelt udseende, men stadig kun ét system. Der kan oprettes flere brugere på samme system, og hver bruger kan tildeles deres egen specifikke player, hvor de efter behov kan tildeles rettigheder til enkelte eller alle niveauer, så de på enkel vis kan oprette og administrere playlister for publicering af information. Systemets fleksibilitet og enkelhed understreges af, at det kan tilgås fra egen browser – hvor som helst og når som helst!

Gør hverdagen lettere planlæg fremadrettet

Effektiviteten i håndtering af AVC DisplaySystem® fremgår bl.a. af planlægningsmodulet, hvor du får friere hænder og let kan tilrettelægge dit digitale skiltesystem og fremadrettet planlægge din kommunikation helt ned til hvert enkelt sekund! Som en ekstra feature skal nævnes, at du med AVC DisplaySystem® let og effektivt kan administrere hvornår skærmene skal tænde og slukke, hvilket både frigør tid og sparer ressourcer.

Overalt hvor der er behov for dynamisk skiltning vil AVC DisplaySystem® gøre hverdagen lettere og medvirke til at højne det professionelle image. Informér, skab overblik, og bring kommunikationen op på et helt nyt plan, der skaber resultater!

Programudvikling

AVC DisplaySystem®

Det er vores mål og vision, at AVC DisplaySystem® løbende udvikles og tilpasses så det er nemt og intuitivt at bruge for alle.

Har du forslag til nye funktioner eller forslag til forbedringer af AVC DisplaySystem®, så modtager vi dem gerne.

Har du et ønske om speciel tilpasning, som kun udvikles til dit formål, så kontakt os for yderligere information. AVC DisplaySystem® er meget fleksibelt og da vi selv udvikler det, er der ikke langt fra ide til virkelighed.