displaysystemversion5

AVC DisplaySystem® V.5 – introtilbud

Vi er stolte over at kunne præsentere en helt ny version af vores brugervenlige platform AVC DisplaySystem® Version 5. Via digitale skilte leverer AVC DisplaySystem® dine budskaber i rette tid og på rette sted. Receptionsskærme, infoskærme, levende reklamer – og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du fanger din målgruppes opmærksomhed!

Introtilbud på komplet displayløsning

Vi tilbyder pt. følgende komplette displayløsning:
• AVC DisplaySystem® og en elegant 55″ Samsung skærm.
• Hosting inkl. fri AVC mail- og telefonsupport.

Få TV2 News Vision via AVC DisplaySystem® Version 5

Levende billeder uden lyd, som leveres af holdet bag TV2 News. Få nyheder, finans, sport, vejrudsigter og opdateringer med dagens væsentligste historier til en fordelagtig pris:

Kom godt i gang

Få fuld udnyttelse af AVC DisplaySystem® med et grundlæggende online introkursus, og få derudover 2 timers grafisk opstartsassistance til udarbejdelse af en grundskabelon.

Du får følgende fordele:

• Indbygget medieplayer
Slip for at bruge en ekstern medieplayer og opnå store driftsmæssige og økonomiske fordele. AVC’s nyudviklede playersoftware til Samsungs Tizen medieplayer sikrer stabil afvikling på dine infoskærme.

• Let tilgængelig og brugervenlig
Styre- og planlægningsmodulet har fået en ny og let tilgængelig brugerflade. Derudover er AVC DisplaySystem® stadig webbaseret og kan dermed tilgås fra enhver PC.

• Fri AVC mail- og telefonsupport
Skulle du have behov for yderligere assistance, står vores kompetente supportafdeling klar til at hjælpe på mail eller telefon.

• TV2 News Vision
AVC har fornylig udvidet samarbejde med TV2 omkring deres News Vision. Det betyder bl.a. at du nu kan tegne dit abonnement igennem AVC. Indslagene er særdeles velegnet til visning på infoskærme i receptioner og venteområder for gæster.

• Introduktionskursus
Få en grundlæggende introduktion i brug af systemet og lær at opsætte dine informationer på professionel vis.

• Grundskabelon af professionel grafiker
I samarbejde med en grafiker sættes rammerne for et layout, der kan opsættes op på 2 timer***. Efterfølgende udarbejder grafikeren en skabelon, og der sendes én korrektur til kunden.
***Efterfølgende korrekturer eller diverse tilpasning/bearbejdning af billeder eller andet materiale, der ligger ud over de 2 timer aftales individuelt og afregnes efterfølgende pr. time.

Ønsker du en pris?

Kontakt os for opdaterede priser. Dette er en udgået kampagne, men vi leverer stadig denne type løsninger.

De bruger digitalskiltning – klik og se hvordan

DFDS

KolleKolle

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Det er muligt at streame
Stemningsbetonet lys med Dali lysløsning
Nye højttalere og forstærkere i Sal 1

Løgstør BIO

De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Et imponerende frithængende digitalt skilt, bestående af en 4x4 skærmvæg, leverer budskaber og reklamer 24/7 til de forbipasserende.

CPH Lufthavne

BIG BIOs 5 sale er enhver biografentusiasts drømmescenarium!

BIG BIO

Kæmpe LED-skærm til Nordisk Film Biografer i Fields
Visuel dialog
Luksuslærred
Rungstedgaard Hotel og Konferencecenter
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden
© Copyright - 2022 - AVC A/S