Spottune

Spottune er udviklet med den unikke OmniExperience™️ teknologi som giver en fantastik lydkvalitet. Højttaleren sender lydbølger i alle retninger og leverer derved balancerede lydfrekvenser over alt i rummet, hvilket giver en stabil konstant lyd, også ved meget lav volumen. Denne teknologi gør det muligt for alle i lokalet, at få samme behagelige lydoplevelse, uanset hvor de måtte befinde sig i rummet. Udover fabelagtig lyd, har Spottunes minimalistiske design vundet Reddot prisen i 2021.

Spottune er let at montere og flytte på lysskinner

Højttalerne fra Spottune er montérbare på lysskinnesystemer, så installation eller flytning af højttalerne meget let og tager mindre end 2 minutter. Den fleksible streaming-boks gør det let at justere til forskellige omgivelser og miljøer, samtidig kan man meget let kontrollerer forskelige områder, hvis højttalerne er monterede flere steder i en butik eller på et kontor. Systemets trådløse funktion er endnu en feature der understøtter praktikkaliteten og mobiliteten. Højttalerne kommer også i en udgave, så de kan monteres med ledning i et lampeudtag og i en udgave hvor de kan monteres direkte i loftet.

Effektivt ressourceforbrug

Grundet den omnidirektionelle teknologi, kan en enkelt Spottune højttaler levere kvalitetslyd til et område på op til 75 kvadratmeter. Det betyder at der skal bruges væsentligt færre højttalere, hvis man sammenligner med andre muligheder på markedet.

Testet og anbefalet af AVC

Vi har i AVC testet systemet både med musik og talelyd. Begge dele har fungeret godt, og vores eksperter på lydområdet vil meget gerne give systemet en anbefaling med på vejen – men kom og mærk det på egne ører, book en demo af systemet i vores showroom i Brøndby her.

Du kan læse mere om Spottune her

Mere info?

Ønsker du yderligere information om Spottune, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

De bruger lydløsninger fra AVC – klik og se hvordan

DFDS

Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby

Brønshøj Sognehus
Samsung skærme
AV-løsninger i Skovby Kirke

Skovby Kirke

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Stemningsbetonet lys med Dali lysløsning
Nye højttalere og forstærkere i Sal 1

Løgstør BIO

BIG BIOs 5 sale er enhver biografentusiasts drømmescenarium!

BIG BIO

Luksuslærred
© Copyright - 2022 - AVC A/S