Cisco – Try N’ Buy

Prøv det, før du køber det

AVC giver dig nu mulighed for at prøve CISCO produkter, der alle er i særklasse og hvis funktioner, er en del af den hybride- og fremtidens arbejdsplads. Få leveret produktet og prøv det, inden du beslutter dig for om du vil købe det.

Webex Desk Camera

Prøv dette fantastiske kamera, som gør, at du kan holde fuldstændig fustrationsfrie møder ved din egen PC. Kameraet kører med fyldig farver og 4k-opløsning uanset hvordan lokalet er belyst.

Cisco Room Kit

Cisco Room Kit er en soundbar der understøtter den hybride arbejdsplads og gør det muligt, at afholde videomøder i topklasse. Den passer perfekt til små- og mellemstore mødelokaler, og den har kamera, codec, højttalere og mikrofon, alt sammen i en og samme enhed. Speaker tracking gør at den altid filmer personen der har ordet – samtidig er billedet og lyden i exceptionel høj kvalitet.

Cisco Headset 700-series

Et premium bluetooth headset som er bygget til hjemmearbejdspladsen og kontoret. 22 timers taletid, active noise cancellation og det er generelt bare et lækkert headset med kvalitetslyd.

Mere info?

Ønsker du yderligere information om Cisco Try N’ Buy, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Download kampagnen Cisco Try N’ Buy som pdf.

De bruger interaktivitet – klik og se hvordan

gigthospitalet av
Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Visuel dialog
© Copyright - 2022 - AVC A/S