Cinema Nyt – Automatisk synkronisering, hvorfor ikke gøre det nemt?

Levende plakater ved indgangene til salene, trailers for kommende film og oversigt over nuværende film på skærme i foyeren, integrering til billetsystemet og automatisk synkronisering på tværs af skærme og indhold, og sidst men ikke mindst let tilgængelige playlister med fristende tilbud på menuer, slik og drikke der vises på skærme i kiosken.

Med skærme der synkroniseres automatisk ift. billetsalg, trailers og levende plakater ved indgangene til salene gør AVC DisplaySystem® livet lettere for dig som biografejer, for dine medarbejdere og forbedrer samtidig kundens oplevelse ved at gøre deres færden i biografen til en visuel rejse.

AVC DisplaySystem®

AVC DisplaySystem® er et fleksibelt og brugervenligt online system. En enkel browserbaseret platform, der gør det muligt at designe playlister til digitale skilte og derigennem videreformidle de ønskede informationer til rette modtager.

Fleksibelt og fremtidssikret

AVC DisplaySystem® kan administrere flere skærme ad gangen, der hver især kan have et individuelt eller ensartet udseende alt efter behov, men stadig kun operere ud fra ét og samme system. Flere brugere kan oprettes på AVC DisplaySystem®, og hver bruger kan tildeles adgang til én eller flere specifikke skærme, hvorefter rettigheder til enkelte eller alle niveauer ift. redigering tildeles. AVC DisplaySystem® er et system uden begrænsninger. Et unikt browserbaseret skiltesystem, som har en enkel og intuitiv brugerflade, der er lige til at gå til. Vi udvikler løbende, så sikkerheden altid er i top. Samtidig er AVC DisplaySystem® så fleksibelt, at det nemt kan op skaleres og tilpasses med nye funktionaliteter, hvis behovet skulle opstå.

Kan integreres til alle kendte billetsystemer

AVC DisplaySystem® kan integreres til biografens billetsystem og derved opnås en automatisk synkronisering til billetter, trailers og levende plakater. Det vil sige, at når der lægges en ny film ind i billetsystemet, vil AVC DisplaySystem® sørge for at den rette plakat bliver vist på den rette skærm ud for den rette sal, samt opdatere en eventuel oversigt og playliste med trailers. For dig som bruger gør det processen nemmere, da det betyder, at du kun skal opdatere et sted.

Moduler designet specifikt til biograf behov

Vi har en længere række moduler, der specifikt er designet til biografers behov. Skulle der på et tidspunkt opstå et andet behov, som eksisterende moduler ikke dækker, er din fordel, at vi selv udvikler AVC DisplaySystem® og derfor til enhver tid kan tilpasse og udvikle systemet.

Men tag os ikke på ordet – få en demo, og se selv hvor nemt det kan gøres.

Jyske Bank Service

Landsdækkende service på et vigtigt område

AVCs serviceaftale med Jyske Bank er landsdækkende, således alle 98 afdelinger rundt om i landet nyder godt af AVC’s service. Udover den service, som bliver ydet af AVC’s teknikere, dækker serviceaftalen også uddannelse af Jyske Banks servicedesk personale. Læs mere

Folkene bag AVC – Har du mødt Søren?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Søren Munk er en af dem.

Læs mere

Beyerdynamic Mic Up

TG 500-serien fra Beyerdynamic er en række brugervenlige trådløse mikrofoner til præsentationer og sceneoptrædener. De er særdeles velegnet til teaterproduktioner, præsentationsopgaver, taler, sang m. m. Se Beyerdynamic Mic Up kampagnen her.

JBL - Prof & Mobil

EON ONE COMPACT højttaleren fra JBL har krystalklar lyd og rigeligt med decibel til, at alle kan høre, hvad der bliver sagt eller afspillet. Se JBL – Prof & Mobil her.

Unite Tour Guide System

Unite er et unikt trådløst kommunikationssystem. Unite forbinder mennesker og gør det let for folk at interagere og kommunikere med hinanden. Se kampagnen på Unite Tour Guide System her

Trådløse mikrofoner fra Beyerdynamic

Der er mange interessante fordele ved trådløse mikrofonsystemer. En af de oplagte er den ikke eksisterende spildtid med at trække kabler, en af de mest essentielle er bevægelsesfriheden, som ikke bare er en fordel ved koncerter, men også gør det meget lettere at interagere med publikum ved præsentationer. Mikrofonerne kan variere i udgave alt efter scenarie og præferencer og være enten håndholdte, til at sætte på hoved eller til at klipse på skjorten.

Læs mere