soundbar

Lenovo ThinkSmart One + Controller

Lenovo ThinkSmart One + Controller er verdens første integrerede samarbejdsløsning baseret på Windows. Så lige nu, er det den eneste all-in-one Windows-løsning på markedet.

Et samarbejdsværktøj, der understøtter engagement og fordybelse, er et must for dagens hybride arbejdsstyrke. Derfor har Lenovo designet ThinkSmart One + Controller, markedets første og eneste integrerede alt-i-en-videosoundbar baseret på Windows. Ved at kombinere et højtopløsningskamera med et ekstra bredt synsfelt (FOV), førsteklasses lyd med livagtig klarhed og en kraftfuld computer med Microsoft Windows er denne enhed ideel til små og mellemstore mødelokaler.

Desuden giver den intuitive ThinkSmart Controller, en 10-tommers touch-HD-skærm med 10-punkts berøringsfunktion, anti-refleksbehandling og fedtafvisende belægning, dig mulighed for at deltage med et enkelt tryk og minimere ventetiden.

Certificeret til Teams Rooms og med ThinkSmart Manager-software er ThinkSmart One videosoundbaren drevet af 11. generation Intel® Core™ vPro™ processorer med Intel® Iris® Xe-grafik, hvilket sikrer en høj grad af samarbejde. Microsoft Teams Rooms er en konferenceplatform, der er designet til at muliggøre medarbejderes deltagelse i møder, deling af dokumenter og tilslutning til tredjepartsapplikationer. Og med kamera, lyd og computer kombineret i en enkelt enhed er installationen enkel og hurtig.

Uanset om ThinkSmart One + Controller er installeret i et huddle room eller et mellemstort konferencerum, giver dens digitale ur, moderne design og få kabler et rent og æstetisk undtryk.

Fantastisk kamera og lyd

Kameraet skaber en engagerende oplevelse, hvor alle deltagere kan være fuldt engagerede, uanset hvor de befinder sig. Den høje billedhastighed eliminerer forstyrrende forsinkelser og forvrængning, og det ekstra brede synsfelt giver en omfattende visuel oplevelse. Kameraet leverer skarpe kontraster, livlige farver og lysere billeder i svagt oplyste omgivelser. Det har også intelligente funktioner som automatisk zoom, deltageroptælling, højttaler-tracking og whiteboard-awareness.

Lyden er førsteklasses, klar og tydelig, når den gengives gennem stereohøjttalere med høj volumenkapacitet og rækkevidde. Videosoundbaren er udstyret med otte integrerede mikrofoner med 180 graders dækning og DSP til reduktion af ekko og støj.

Ønsker du yderligere information om ThinkSmart One fra Lenovo, så kontakt os her.

Få inspiration her:

DFDS

Pharmakon

OK a.m.b.a.

Furesø Rådhus
Eniig har samlet set 55 mødelokaler.

Eniig

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Stemningsbetonet lys med Dali lysløsning
Nature Energy elegante AV-løsninger

Nature Energy

Ifm. udvidelse af eget domicil fik SKOV brug for nye AV-løsninger

SKOV

Dolby Atmos og 4K laserprojektorer giver en unik oplevelse
Skærmvæggen er lysstærk og giver et godt overblik
Bosch Konferencesystem med svanehals mikrofoner
De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Orbicon

Efter et problemfyldt forløb med en allerede leveret AV-løsning valgte Egedal kommune at sadle om og istedet indgå i dialog med AVC
Der er lagt stor vægt på lyd, billede samt brugeroplevelse - og brugerne er imponerede
Samarbejdet foregår via videokonference. En Crestron-matrix sørger for at indholdet bliver bliver delt på kryds og tværs af skærmene og sender samtidig også indholdet til videokonferencens øvrige deltagere.
AV-løsningerne til Bestseller respekterer det arkitektoniske udtryk.

Bestseller

VOLA - en inspirationskilde for arkitekter og designere

VOLA A/S

Visuel dialog
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.
Rungstedgaard Hotel og Konferencecenter
En redningsaktion som her afbildet kræver meget nøje koordinering
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden
© Copyright - 2022 - AVC A/S