leyard

Leyard

LED i verdensklasse

Leyard er en af verdens førende producenter af LED og videovægge. De har en bred produktportefølje indenfor LED, hvor de har flere serier som kommer hele vejen rundt. De har helt sikkert også noget der dækker dine behov, og uanset om du prioriterer størrelse, skarphed, fleksibilitet eller slidstyrke mest, så skal vores eksperter nok finde den rette løsning til dig og din organisation.

Kort leveringstid og mindre klimabelastning

Leyard Europe har deres egen produktionsfaciliteter i Slovakiet og Tyskland, så de leverer produkter ”made in Europe”, hvilket gør at de kan garantere et stabilt prisleje og en kort leveringstid. Den kortere transport har også den afledte effekt af at være et grønnere alternativ til at få leverancer fra Asien.

TVF-serien

TVF-serien er en fin-pitch LED-væg, hvor du kan vælge mellem 0.9, 1.2, 1.5 og 1.8 millimeter pixel. TVF-serien kan stables, uden at der skal kables mellem kabinetterne, hvilket giver en hurtig installationstid og en kreativ frihed til hvordan din LED-væg skal formes, så det ikke behøver at være de klassiske størrelser og udformninger.

MGP-serien

Med denne serie får din organisation høj opløsning og størrelse, men til overkommelig priser, hvilket gør den til et fornuftigt alternativ til LCD-teknologi. Den er ideel for uddannelsesinstitutioner, mellemstore virksomheder og andre organisationer, der kan operere med et begrænset budget. Serien kan fås i 1.2, 1.5, 1.8 og 2.5 millimeter pixel alt efter ønske, i forhold til pris og opløsning.

AT-serien

Denne serie er ultra tynd og optimereret til kontrolrum, broadcast og coporate miljøer. Serien er ny og der har været ekstremt højt fokus på stabilitet og pålidelighed hos udviklerne, men uden at der er gået på kompromis med billedkvaliteten som kan leveres med de seneste HDR-  og 4k-standarder. Den meget smalle bredde på kabinetterne gør den brugbar til flade men også kurvede installationer.

Leyard Europe EverCaretm Lifetime Limited Warranty

Leyard Europe EverCaretm gør at, alt fra sub-pixels til controller er dækket, så længe video-væggen er placeret på installationsstedet. Både TVF-serien og AT-serien er indbefattet af denne garanti.

Mere info?

Vil du have yderligere information om Leyard eller LED generelt, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

De bruger digitalskiltning – klik og se hvordan

DFDS

KolleKolle

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Det er muligt at streame
Stemningsbetonet lys med Dali lysløsning
Nye højttalere og forstærkere i Sal 1

Løgstør BIO

De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Et imponerende frithængende digitalt skilt, bestående af en 4x4 skærmvæg, leverer budskaber og reklamer 24/7 til de forbipasserende.

CPH Lufthavne

BIG BIOs 5 sale er enhver biografentusiasts drømmescenarium!

BIG BIO

Kæmpe LED-skærm til Nordisk Film Biografer i Fields
Visuel dialog
Luksuslærred
Rungstedgaard Hotel og Konferencecenter
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden
© Copyright - 2022 - AVC A/S