AVC leasing & service – så er du i gode hænder

AVC leasing & service

Flyt ansvaret – AV-udstyr er vores fokus område

Flyt ansvaret for AV-udstyret væk fra virksomheden. Med All-in-one – AVC Leasing & Service slipper du for gammelt udstyr, differentierede AV-løsninger og løsninger der ikke taler sammen. Lad os sørge for dine installationer og service deraf, og få ensartede og brugervenlige AV-løsninger, som kører og altid er up-to-date.

Det lyder da meget lækkert ik’? Det giver faktisk også god mening.

All-in-one – så er du i gode hænder

Ansvaret for AV-udstyret ligger ofte i IT-afdelingerne, men det er sjældent et af deres fokusområder. Udnyt ressourcerne bedst muligt. Med AVC Leasing & Service, og vores specialister, er din virksomhed i gode hænder – vi gør det vi er bedst til, så du kan have fokus på din forretning. Du får tidssvarende og moderne AV-løsninger, der lever op til virksomhedens behov, så I kan præsentere, samarbejde og udvikle forretningen på nye, kreative og givende måder.

All-in-one – AVC Leasing & Service giver dig fordele

Med All-in-one – AVC Leasing & Service er der flere fordele at hente end det faktum, at du ikke ender ud med forældet udstyr og har en AV-løsning, der er serviceret, up-to-date og køreklar hver dag. Du kan flytte omkostningerne over på et driftsbudget fremfor, at de indgår i virksomheden som en investering. En investering der sikkert og vist, uanset hvor meget eller hvor lidt den bliver brugt, står og taber værdi dag for dag.

Vi har sammensat All-in-one – AVC Leasing & Service så din virksomhed kan udnytte ressourcerne bedst muligt, for som en klog mand engang sagde:

”Ting der falder i værdi skal man leje. Ting der stiger i værdi skal man eje”

 • Ingen overraskelser

  Flyt omkostningerne over på et driftsbudget, og slip for uønskede overraskelser i løbet af året. Vi sørger for det kører til en fast pris pr. måned.

 • Specialist viden

  Flyt ansvaret for AV-udstyret væk fra virksomheden og ud til specialisterne, der sidder inde med den nødvendige knowhow og har det rette fokus.

 • Fleksibilitet

  Slip for gammelt udstyr og opnå større fleksibilitet. Få tidssvarende og moderne AV-løsninger, der er up-to-date og samarbejder på tværs af diverse platforme og enheder.

 • Brugervenlighed i top

  Slip for differentierede AV-løsninger og løsninger, der ikke taler sammen. Sæt fokus på brugervenlighed med ensartede løsninger, intuitiv betjening og et enkelt workflow.

 • Udnyttelse af ressourcer

  Få AV-løsninger der er servicerede, up-to-date og kører regelmæssigt, så præsentationer, møder og samarbejder kan forløbe problemfrit. Udnyt ressourcerne bedst muligt.

Det siger kunderne

”Vi oplever, at AVC lever op til, hvad de lover og kommer dagen efter, vi har kontaktet dem. Det er nogle meget kompetente mennesker, vi har at gøre med her, det gælder selve servicen men også koordinationen, som er super skarp. Det at tingene er sat i system, og at alle parter ved hvad der skal gøres, når der sker en fejl, det giver en tryghed, som er utrolig rar. Vi kunne sagtens rekvirere en tekniker fra gang til gang, men med serviceaftalen ved vi, at der kommer en senest next business day”.

“Den helt store fordel ved serviceaftalen er, at vi har fået nedsat ventetiden. Altså tiden der gik fra at der opstod en fejl til, at vi fik en tekniker ud, der kunne der nemt gå 3-4 uger. Nu er der mulighed for service dagen efter, fejlen er opstået. Reelt set bliver det 2-3 dage efter, fordi vores lokaler skal være ledige, så teknikeren kan komme til. Vi er yderst tilfredse med at få nedbragt ventetid i så høj grad”.

Et udpluk af AVC service kunder

Få din pris på leasing & service

Udfyld nedenstående og send – så vender vi tilbage

2 + 5 = ?

© Copyright - 2022 - AVC A/S