AV over IP & Monitorering

AV over IP

Når du tager styring

AV over IP gør det muligt for dig at sende audiovisuelle signaler som billede- og videosignaler op til 4K opløsning, lyd, styresignaler m.v over et standard Ethernet. AV over IP giver dig et bedre overblik over dine AV-løsninger, bedre styring af hvad der bliver brugt hvor og hvornår samt mulighed for varsling af service, så du får størst muligt udbytte af dine AV-løsninger.

Fra 0 til 100 – og mere til

AV over IP er også en skalérbar løsning. Fra én enkelt kilde, kan du nå hundredevis af skærme, projektorer m.v. over lange distancer, faktisk lige så langt som dit netværk når ud. Dette giver dig fleksibilitet til også at administrere dine løsninger eksternt.

Sidst men ikke mindst er det billigere at anvende AV over IP, da dit eksisterende netværk bruges. AV over IP bruger eksisterende LAN-linjer, så der er ingen grund til at installere separate kabler.

Med AV over IP har du styr på dine AV-løsninger. Det er en sikker løsning, der allerede anvendes i butikker, større virksomheder, skoler, teatre, biografer, museer m.v.

 • Signaler

  Lyd- og billedsignal kan deles op eller sendes samlet. Videosignal kan deles op i flere til fx videovægge.

 • Signaltyper

  Send og modtag mange slags signaler så som digital, analog og Dante.

 • Kvalitet

  Træk kabler over længere distancer uden at slække på kvaliteten og med lavest mulig latency.

 • Styring

  Styring af alle signaler fra ét eller flere steder efter behov.

 • Opskalering

  Nem opskalering af eksisterende systemer og løsninger.

 • Strøm

  Spar strømkablet væk til PoE understøttede enheder.

Monitorering

Optimer virksomhedens ydeevne

Indsamling af data og rapportudarbejdelse kan hjælpe din organisation, med at optimere investeringer i personale, lokaler og teknologi.

Du kan fx se, hvor ofte et lokale bliver brugt, hvornår det bliver brugt, hvor længe og af hvor mange. Derudover, kan du se hvilket AV-udstyr, der bliver brugt og hvor ofte. Det betyder også at du kan være up-to-date med AV-udstyrets levetid og dermed kan være på forkant m.h.t. vedligeholdelse eller eventuel fornyelse.

Support og monitorering

Der er flere fordele ved at monitorere virksomhedens AV-løsninger – du kan også maksimere oppetiden.

AV- og IT-afdelinger kan fx få alarmer tilsendt, i tilfælde af driftsstop. De har efterfølgende mulighed for at gå på AV-udstyret via fjernkontrol og løse eventuelle problemer. Derudover kan mødedeltagerne også kontakte supporten direkte fra touchskærme placeret i mødelokalet, og derved få fjernsupport ved eventuelle akutte problemstillinger.

 • Crestron Fusion On-Premises

  Crestron Fusion er en software til planlægning og monitorering af AV-løsninger, der tilbyder ubegrænsede rum per licens. Livslang service, support og opdateringer.

 • Crestron Fusion Cloud

  En software til planlægning og monitorering af AV-løsninger, der tilbyder op til 250 rum per licens. 3-års service, support og opdateringer

 • Crestron XiO Cloud

  Crestron XiO Cloud er en platform i skyen, der hjælper den moderne arbejdsplads med at reducere installationstiden, samt at styre, monitorere og udvikle deres AV-løsninger.

gratis vejledning – 6 fordele med AV over IP

Bliv klogere på hvad AV over IP kan gøre for din virksomhed med denne guide. Udfyld nedenstående og send så får du adgang til både guiden og vores nyhedsmail.

Udfyld nedenstående og send så får du adgang til både guiden og vores nyhedsmail. Er du allerede skrevet op, men har ikke modtaget guiden? Så kontakt os, så sender vi den til dig.

Hvornår kan det betale sig at tænke i AV over IP?

Lad os tage en snak – send os dit navn og nummer så ringer vi tilbage

© Copyright - 2022 - AVC A/S