i3 Touch til alle

Perfekt til undervisning og møder

i3 ES touchskærmen er til jer, der gerne vil opgradere jeres undervisnings- eller mødelokale. De fås i tre forskellige størrelser 75”, 86” og 98”, så i kan finde den skærm der passer til lige netop jeres lokale. 4k-opløsningen er så skarp at alle, også dem på bagerste række kan følge med i hvad der foregår. Den har 20 punkts touch der gør at flere personer kan arbejde på den ad gangen, så den er ideel til brainstorms og gruppearbejde.

Lige til at gå til med ro i maven

Det hele følger med både skærm, kabler og vægbeslag, så arbejdet er lige til at gå til. Den robuste skærm og garantien på 3 år, med mulighed for forlængelse, gør at du med købet af i3 ES75, -86 og -98 er sikret fremadrettet.

i3 ES75

i3 ES86

i3 ES98

Specifikationer:

• Opløsning: 4k, 3840 x 2.160

• Touchpoints: 20

• Inklusiv: Vægbeslag, HDMI- og USB kabel

• Garanti: 3 år, 5 år for uddannelsesinstitutioner hvis de lader sig registrere samt mulighed for tilkøb af 5 eller 7 års garantier for almene virksomheder.

Er du kunde i vores Webshop?

Tjek touchskærmene og mange andre produkter ud i vores webshop.

Mere info?

Ønsker du yderligere information om i3 ES98, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Download kampagnen Touch til alle som pdf.

De bruger interaktivitet – klik og se hvordan

gigthospitalet av
Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Visuel dialog
© Copyright - 2022 - AVC A/S