Digitale skilte leveret af AVC

Digitale skilte med 3D

I vores brochure AVC Digitalskiltning kan du finde mange forskellige forslag – heriblandt også 3D-løsninger.

Digitale skilte

Nå din målgruppe – det ses på bundlinjen

Digitale skilte, infoskærme, instore TV, digital signage er blot et udsnit af de betegnelser der bruges, men ens for dem alle er, at de er yderst effektive til at levere dit budskab.

Vi har mange års erfaring med digitale skilte og har udviklet vores egen software – AVC DisplaySystem®, som vi løbende udvikler, så det er nemt og intuitivt for dig at bruge, og altid er up-to-date med tidens trends.

Vi ved, at når du skal levere et budskab af f.eks. salgsfremmende eller informativ karakter, så skal dit system være nemt tilgængeligt og brugervenligt. I AVC DisplaySystem® har du har frie tøjler, og kan selv designe og redesigne alt efter behov og modtager.

Relationsskabende kommunikation via digitale skilte

Vores unikke system er markedets nok mest fleksible og enkle computerbaserede digitale skiltesystem. Skab opmærksomhed og kontakt til dine kunder og opnå mulighed for at øge salget, eller informér og servicér din målgruppe med relevante informationer som nyheder, begivenheder, dagligdags informationer m.v.

Med digitale skilte og AVC DisplaySystem® er det kun fantasien, der sætter grænser!

Vil du gerne høre mere om AVC DisplaySystem ringer vi dig gerne op. Du er også velkommen til at kontakte os – selvfølgelig ganske uforpligtende.

 • Til forretningen

  Skab blikfang og fang forbrugerens interesse i købssituationen, skab mersalg og genkendelighed og skærp interessen for relaterede produkter.

 • Til biografen

  Vis trailers for kommende og aktuelle film, reklamefilm fra forskellige samarbejdspartnere eller reklamer for gode tilbud i biografens kiosk.

 • På sygehuset

  Vis relevante og rettidige informationer til patienter og pårørende – skab tryghed, vis vej til den enkelte patient eller videregiv meddelelser af public servicekarakter.

 • På uddannelsesinstitutionen

  Vis en opdateret oversigt over dagens lektioner samt tilhørende lokaler, en lokaleoversigt så dine elever kan finde vej og f.eks. informationer fra andre systemer som f.eks. Lectio.

 • I receptionen

  Digitale skilte fungerer som en velkomsthilsen til nyankomne, som en intern informationskanal eller som en public servicekanal med relevante informationer, så alle får adgang til det samme indhold.

 • På hotellet

  Vis en oversigt over dagens møder og i hvilke lokaler de afholdes, dagens menu i restauranten, lokaleoversigt så dine gæster kan finde vej eller nyheder fra ind- og udland så dine gæster er up-to-date. Der kan integreres til Spectra for visning af møder, der er booket i systemet, og der er mulighed for opkald til reception, tekniker eller konferencier direkte fra skærmen, som er monteret udenfor møderummet.

De bruger digitale skilte fra AVC

Aarhus Universitet
Maersk
Jysk Landbrugsrådgivning
Hotel Hans Egede
Falck Safety Services
Scania
Learnmark Horsens
Kulturcenter Limfjord Skive
NRGi
Stensballegaard Golf
GN
Økolariet
Incuba
BlåKors Danmark
Kara Noveren
Aarhus Kommune
Averhoff
Syddanske Forskerparker
ATLAS
DANSAND GREENLINE
Rungstedgaard
Viborg Kommune
Ministeriet for fødevarer
Bluegarden
UCN - Uddannelse i virkeligheden
FLEXA
Gråsten Landbrugsskole
University College Lillebaelt

gratis vejledning – 5 myter om digitalskiltning

Overvejer du digitale skilte? Hvis ja, hvilke tanker kan så være en fordel at gøre sig? Få gode råd og vejledning i denne guide. Udfyld nedenstående og send så får du adgang til både guiden og vores nyhedsmail.

Intet er bindende, du kan altid afmelde, hvis du fortryder (og bare rolig vi har styr på GDPR, AVCs privatlivspolitik er blot et klik væk).

Er du allerede skrevet op, men har ikke modtaget guiden? Så kontakt os, så sender vi den til dig.

Få en pris på digitale skilte

Send os dit navn og nummer så ringer vi tilbage

© Copyright - 2022 - AVC A/S