Deling af præsentationer

KABLET DELING AF PRÆSENTATIONER

100% stabilitet, men mindre fleksibilitet

Arbejder alle i virksomheden på de samme enheder, og afholder I kun interne møder med kollegaer, er der ikke det store behov for at understøtte BOYD (Bring Your Own Device) og det kan derfor anbefales at vælge en kablet tilslutning, som altid vil være den mest stabile løsning, men også den mindst fleksible.

Fordele og ulemper med punkt-til-punkt tilslutning

Forbindelsen er 100% stabil, og virker hver gang.

Punkt-til-punkt tilslutning betyder, at du er bundet af kun at kunne præsentere én ad gangen via forbindelsen. Skal flere præsentere under mødet, skal der skiftes kabel fra PC til PC, hvilket forstyrrer mødets flow og kan være en tidsrøver. Skal der være kabler til alle mødedeltagere, kan det gå hen og blive et rent kabelkaos.

 • HDMI TILSLUTNING

  Et digitalt signal, der sender en bedre billedkvalitet med 1:1 pixel mapping og mulighed for 4K opløsning.

 • USB-C TILSLUTNING

  Et gængs brugt digitalt stik på nyere produkter tilsvarende et USB-stik blot mindre, og med en langt hurtigere hastighed sammenlignet med et alm. USB-stik.
  Bemærk at der er begrænsning på kabellængderne til USB-C.

 • DP ELLER MINI DP

  DP (Display Port) og mini DP udsender et digitalt signal til lyd og billede, blot via 2 forskellige stik.

 • LIGHTNING TILSLUTNING

  Lightning tilslutning anvendes til iPod, iPad eller iPhone.

TRÅDLØS DELING AF PRÆSENTATIONER

100% fleksibilitet for alle enheder

Arbejdes der på forskellige enheder i virksomheden (ipad, laptop, macbook m.m.), og afholder I møder med eksterne samarbejdspartnere, er der behov for at understøtte BOYD (Bring Your Own Device), og det kan derfor anbefales at vælge en trådløs tilslutning, som altid vil være den mest fleksible løsning. Desværre oplever nogle at en sådan løsning ikke altid er lige stabil, hvilket også kan være tilfældet, hvis man vægter pris over kvalitet.

Fordele og ulemper med trådløs tilslutning

Forbindelsen er 100% fleksibel, alle kan præsentere uanset enhed, og du er ikke låst til din plads under præsentationen, men kan frit bevæge dig rundt med den enhed som du præsenterer fra. To eller flere kan præsentere samtidigt alt afhængig af, hvilken løsningen man vælger.

Ved nogle trådløse løsninger skal der installeres en software, hvilket i nogle tilfælde kan være en udfordring, hvis ikke It-afdeling har godkendt det.

 • BARCO CLICKSHARE

  ClickShare kommer både som dongle og app, og kan anvendes af både PC, smartphones, tablets og Apple produkter. Ydermere lanceres ClickShare Conference der bl.a. også kan dele din videokonference.

 • BARCO WEPRESENT

  Ingen app, ingen dongle. WePresent er en software fra Barco, der tillader op til 64 brugere ad gangen uanset hvilken enhed de bruger.

 • CRESTRON AIRMEDIA

  AirMedia – en switch der både tilbyder mulighed for kablet og trådløs deling. Ydermere fås en USB-dongle, som tilbyder deling via Miracast.

 • WOLFVISION CYNAP

  Ingen app, ingen dongle. Cynap samarbejder i stedet med Airplay, Chromecast og Miracast og kan anvendes til både iOS, Android, Windows og Mac enheder.

 • ATLONA

  Ingen dongle, ingen app. Atlona har en switch med to tilslutningsmuligheder, kablet eller eget Wi-Fi, som du connecter til uanset enhed.

 • MERSIVE SOLSTICE

  Solstice er en app der downloades på hvilken som helst enhed, men som også tilbyder deling via Airplay og Miracast udenom app’en.

 • NORTHVISION VISIONSHARE

  VisionShare er en dongle der kan tilsluttes HDMI-udgangen på en PC og herfra afvikle streaming af video og lyd i enten Full HD eller 4K opløsning til modtagerenheden der tilsluttes en skærm eller projektor.

 • AIRTAME

  Airtame er en app der downloades på hvilken som helst enhed, og som tilbyder deling via Google Cast, AirPlay m.m.

Løsninger leveret af AVC

Hvilken type passer bedst? 5 gode overvejelser

Hvad er virksomhedens behov pt. og hvad er der af muligheder på markedet ift. deling af præsentationer? Find vejledning i denne guide om deling af præsentationer. Udfyld nedenstående og send – så får du adgang til både guiden og vores nyhedsmail.

Udfyld nedenstående og send så får du adgang til både guiden og vores nyhedsmail. Er du allerede skrevet op, men har ikke modtaget guiden? Så kontakt os, så sender vi den til dig.

FÅ DIN PRIS PÅ EN AV-LØSNING MED DELING AF INDHOLD

Udfyld nedenstående og send – så vender vi tilbage

0 + 2 = ?

Nyt omkring deling af præsentationer

© Copyright - 2020 - AVC A/S