Sprit af!

Budskaber med optimal placering

At spritte hænderne af, er blevet en naturlig del af vores hverdag, alle skal en tur forbi spritdispenseren. Det gør det til et oplagt sted at sende budskaber til kunder og medarbejdere, hvad enten det er reklamer, dagsplaner eller lykønskninger.

Tilpassede budskaber med AVC DisplaySystem®

Hos AVC har vi kombineret en automatisk spritdispenser med et 22” display, hvor du via AVC DisplaySystem® nemt kan sende tilpassede budskaber ud til dine kunder og medarbejdere. AVC DisplaySystem® er en platform hvor du let kan tilpasse og opdatere indholdet med billeder, tekst og video. Det er et effektivt værktøj, med hvilket du kan skabe præcis den kommunikationsplatform du ønsker, du kan læse meget mere om det her.

Spritdispenseren

Dispenseren har en stor spritbeholder der kan rumme op til 5 liter, som giver ca. 3000 doseringer pr. opfyldning (ved 1,7 ml) – doseringen kan justeres. Dermed undgår man at den ofte løber tør, som det kan være tilfældet med de små manuelle spritbeholdere. Dispenseren er kontaktfri via fotocelle, og udstyret med drypbakke – så der er ingen fare for sprit på gulvet. Den kan anvendes med både flydende sprit og gel. Sprit kan leveres i 5 liters dunke – enten med 85% sprit og gel eller 70% sprit.

En tydelig indikatorfunktion lyser grøn, så længe der er væske i beholderen. Den skifter til rød når der skal fyldes mere på.

Specifikationer

Skærm: 22″

Spritbeholder: 5 liter svarende til 3000 doseringer

AVC DisplaySystem®: Inkl. software, licens og hosting

Mere info?

Ønsker du yderligere information om Spritdispenseren, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os. Du kan også tjekke den ud på vores webshop.

Download kampagnen Spritdispenser som pdf.

Se udvalgte videokonferenceløsninger – Klik her

DFDS

Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Nature Energy elegante AV-løsninger

Nature Energy

Ifm. udvidelse af eget domicil fik SKOV brug for nye AV-løsninger

SKOV

De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Orbicon

Der er lagt stor vægt på lyd, billede samt brugeroplevelse - og brugerne er imponerede
Samarbejdet foregår via videokonference. En Crestron-matrix sørger for at indholdet bliver bliver delt på kryds og tværs af skærmene og sender samtidig også indholdet til videokonferencens øvrige deltagere.
Visuel dialog
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden
© Copyright - 2022 - AVC A/S