Unified Communication

Tele- & videokonference

Hvad kan videokonference?

Videokonference er betegnelsen for et lukket system, der kan ringe op til lignende systemer, således der afholdes videomøder med mulighed for præsentation og fildeling af forskellige former.

Videokonference ligger typisk højt på skalaen ift. sikkerheden, da det er et endpoint-to-endpoint opkaldssystem. Oplevelsen og kvaliteten er oftest bedst i sådanne systemer sammenlignet med webkonferencer, men prisen er også højere, da der følger hardware med og ikke alene en software.

Hvad er webkonference?

Webkonference betegnes ofte også som videokonference af brugerne. Forskellen er, at det er webbaserede/browserbaserede programmer, der ligeledes giver mulighed for at mødes på afstand.

Der findes mange forskellige muligheder på markedet, dog skal man være meget obmærksom på sikkerheden bag facaden. Her kan som eksempel nævnes Zoom, som blev bandlyst af flere organisationer, da Corona krisen stod på sit højeste og online møderne eksploderede.

Hvorfor telekonference?

Telekonference er en stabil løsning, der stadig har sit virke. Løsningerne er super elegante og brugervenlige og typisk er de billigere end videokonference, da de ikke kræver ligeså megen hardware. Se f.eks. løsningen hos Nature Energy

En forskel der går tydeligt igennem

Der kan ikke ændres ved det faktum, at videokonference, webkonference og telekonference gang på gang har vist sig at være ressourcebesparende på bundlinjen. Samtidig er de alle 3 fleksible samarbejdsværktøjer, der gør en forskel i virksomhedens interne og eksterne relationer samt beslutningsprocesser.

Det ved vi hos AVC, men vi har også erfaret, at mange syntes at f.eks. videokonference kan være en svær størrelse at få indsigt i. Derfor tilbyder vi dig indsigt i vores mange års erfaring med driftssikre løsninger, og giver dig mulighed for at teste og afprøve forskellige løsninger, så du får den rigtige løsning første gang.

 • Crestron Flex

  Flyt omkostningerne over på et driftsbudget, og slip for uønskede overraskelser i løbet af året. Vi sørger for det kører til en fast pris pr. måned.

 • Crestron Mercury

  Flyt ansvaret for AV-udstyret væk fra virksomheden og ud til specialisterne, der sidder inde med den nødvendige knowhow og har det rette fokus.

 • Teams

  Slip for gammelt udstyr og opnå større fleksibilitet. Få tidssvarende og moderne AV-løsninger, der er up-to-date og samarbejder på tværs af diverse platforme og enheder.

 • Cisco Roomkit serien

  Slip for differentierede AV-løsninger og løsninger, der ikke taler sammen. Sæt fokus på brugervenlighed med ensartede løsninger, intuitiv betjening og et enkelt workflow.

 • Barco ClickShare Conference

  Få AV-løsninger der er servicerede, up-to-date og kører regelmæssigt, så præsentationer, møder og samarbejder kan forløbe problemfrit. Udnyt ressourcerne bedst muligt.

 • Polycom Trio

  Få AV-løsninger der er servicerede, up-to-date og kører regelmæssigt, så præsentationer, møder og samarbejder kan forløbe problemfrit. Udnyt ressourcerne bedst muligt.

 • Pexip

  Få AV-løsninger der er servicerede, up-to-date og kører regelmæssigt, så præsentationer, møder og samarbejder kan forløbe problemfrit. Udnyt ressourcerne bedst muligt.

 • Cisco Webex Teams

  Få AV-løsninger der er servicerede, up-to-date og kører regelmæssigt, så præsentationer, møder og samarbejder kan forløbe problemfrit. Udnyt ressourcerne bedst muligt.

Det siger kunderne

”Først og fremmest har prisen altid noget at sige, men de [AVC] blev også valgt for deres måde at gribe opgaven an på, og de har fuldført den til fuld tilfredshed”.

”I samarbejde med AVC eksperimenterede vi og fandt frem til en løsning, der virker og er til at betale. Dette var AVC rigtig gode til. Jeg har haft stor glæde af at arbejde sammen med dem, og få de rigtige tekniske folk på banen”.

”AVC har været en rigtig god sparringspartner i forhold til teknologien, som ikke var fastlagt fra start. Firmaet gjorde det muligt for os at teste forskellige løsninger, så vi kunne vende tilbage med erfaringer og efterfølgende træffe det bedst mulige teknologivalg. Alt i alt en rigtig god oplevelse og proces der er endt ud i nogle rigtig succesfulde løsninger”.

”Vi kan nu vise indhold fra op til tre programmer samtidigt, f.eks. forskellige typer billeder og video sammen med patientens journal og derved skabe et rigtig godt overblik. Løsningen bliver brugt 1,5-2 timer hver dag og det er en fornøjelse at bruge. Samtidig er løsningen driftssikker og fleksibel – alle kravene er opfyldt og vi bruger lokalet oftere, da der nu er flere muligheder”.

”Både Lone og jeg er fuldt ud tilfreds med den vare, der er blevet leveret. Vi føler, at der blev lyttet til os, og at der har været en god sparring. Vi har jo fået nogle specialløsninger, og det var rart, at AVC var friske på det. Vi er de eneste i vores branche i Skandinavien med et setup på det her niveau, og vi føler i den grad at vi er fremtidssikret”.

”Vi havde behov for bedre mulighed for at snakke sammen på tværs af lande både internt i virksomheden og eksternt med samarbejdspartnere – og det lykkedes!”

Videokonference leveret af AVC

Find en UC-løsning til dine behov i denne gratis guide

 Vi har ridset 4 forskellig typer af behov op, som dækker alt fra skrivebordsmiljøet og helt op til auditorie og konferencesale. Vi omtaler flere forskellige løsninger og opsummerer slutningsvis, så du kan blive klogere på hvilken vej, der måske er interessant for dig at gå.

Udfyld nedenstående og send så får du adgang til både guiden og vores nyhedsmail. Er du allerede skrevet op, men har ikke modtaget guiden? Så kontakt os, så sender vi den til dig.

Få din pris på en UC-løsning

Udfyld nedenstående og send – så vender vi tilbage

5 + 2 = ?

Nyt omkring UC-løsninger

© Copyright - 2020 - AVC A/S