AV-løsninger og
projektrådgivning

Projektrådgivning og vejledning

Vi har en topprofessionel projektafdeling, der kobles på større opgaver, som omfatter innovative og komplicerede AV-løsninger, der kræver styring fra start til slut.

Udbud og byggeprojekter

Ved større bygge- og renoveringsprojekter anbefaler vi at inddrage vores projektafdeling fra begyndelsen af projekteringsfasen. Vores projektmedarbejderes medvirken er din garanti for, at der bliver taget højde for AV-tekniske udfordringer i byggeriet, og at AV-løsninger integreres bedst muligt, så også bygningens æstetiske og arkitektoniske udtryk respekteres og bevares.

Offentlige udbud

Ved offentlige udbud anbefaler vi også, at drage nytte af vores projektteams ekspertise for, at være på forkant med forskellige problematikker i eventuelle AV-løsninger. Projektfolkene kan rådgive og vejlede i forhold til hvilke kriterier, der bør og kan opstilles og efterfølgende opfyldes, og hvilke der kunne være gode at overveje på sigt, og derfor tænke ind i løsningerne allerede i udbudsfasen.

 • Kommunikation

  Gennem dialog med Project Manageren drøftes ønsker og forventningerne til de forskellige AV-løsninger, og i samarbejde findes der frem til de reelle behov. Således kan der efterfølgende forventningsafstemmes i forhold til alle AV-løsninger samt selve processen.

 • Design

  Projekt Manageren udarbejder efterfølgende et oplæg til de ideelle AV-løsninger, som opfylder alle krav og ønsker ifølge forventningsafstemningen.

 • Planlægning

  Projektafdelingen planlægger monteringsforløb for samtlige AV-løsninger, og de følger løbende op på projektet for at sikre, at alle delmål og mål nås i rette tid.

 • Kvalitetskontrol

  Projektafdelingen kvalitetskontrollere alle færdigmonterede AV-løsninger inden overlevering, så alt stemmer overens med den indgåede aftale.

Få projektrådgivning

Send os dit navn og nummer så ringer vi tilbage

tips & tricks til AV-løsninger

Hvorfor udfase VGA?

Det er et analogt signal med meget støj i, der ikke har 1:1 pixel mapping, hvilket gør billedet uskarpt.

Hvad er HDMI?

Et digitalt signal, der sender en bedre billedkvalitet med 1:1 pixel mapping og mulighed for 4K.

DP eller mini DP?

DP (Display Port) og mini DP udsender et digitalt signal til lyd og billede, blot via 2 forskellige stik.

Hvad er USB-C?

Et gængs brugt digitalt stik på nyere produkter tilsvarende et USB-stik, blot mindre.

Ingen HDMI i PC’en?

Er der ikke noget HDMI i din PC, men en display port, skal du bruge en adapter.

© Copyright - 2022 - AVC A/S