Løsninger fra Ricoh | AVC Cinema

Vi leverer til mere end halvdelen af biograferne i Danmark, på Grønland og Færøerne

Heriblandt Allerød Bio, Apollon, FORMAT Biograf, Biffen Ilullissat, Bjerringbro Biograf, BIG BIO, Palads Teatret, Den Danske Filmskole, Grafen, Katuaq Bio – Kulturhus Nuuk, Nordisk Film Biografer, KulturBiografen Frysehuset A/S  m.fl.

Ricoh | AVC Cinema er medlem af UNITIA

Vi er den eneste leverandør i Skandinavien, der er optaget i UNITIA, og medlemskabet understreger niveauet i AVC Cinema.

 Ricoh | AVC CINEMA

Digitale biografer i absolut højeste kvalitet

Ricoh | AVC Cinema leverer biograf- og AV-løsninger til en stor del af de danske biografer. Vi leverer alt fra komplette biografsale til bl.a. elektroniske plakater, der kører på vores eget brugervenlige AVC DisplaySystem.

Denne AVC-software til digital skiltning er integrerebart med online billetsystemer som Integra og Ebillet m.v. AVC Cinema leverer også komplette netværksløsninger, AV-løsninger til foyermusik og komplette konferenceløsninger, hvor f.eks. lyd og billede kan distribueres til projektorer i én eller flere sale, så det samme indhold vises.

Derfor er din løsning i trygge hænder med AVC Cinema

Vi har et dedikeret service & supportteam til vores biografkunder. Teamet står klar og handler hurtigt når du indrapporterer en fejl, så din biograf kan gennemføre alle planlagte forestillinger. Vi anvender oftest fjernsupport, som er din sikkerhed for at vi løser problemerne hurtigst muligt, men det er også både din og vores sikkerhed for, at vi ikke kører forgæves eller overflødigt til lokationen.

Service er ikke blot at reparere når skaden er sket

Det er vigtigt at forebygge driftsstop og minimere følgerne heraf for at opnå de laveste totalomkostninger. En serviceaftale hos AVC Cinema er derfor en god og sikker løsning. Vi tilbyder at udarbejde en serviceaftale/SLA, der er tilpasset din biograf – også hvis dit udstyr i første omgang er købt fra en anden leverandør.

Med en SLA hos AVC Cinema får du størst muligt udbytte af din investering og din biograf forbliver i trygge hænder.

  • Professionel rådgivning

    Vi har et solidt ry som en seriøs partner indenfor kinotekniske opgaver. Vi lytter og byder ind med den nyeste viden og mange års erfaring.

  • Landsdækkende levering

    Vi er landsdækkende, men lover ikke mere end vi kan holde. Derfor bliver din installation færdig inden for den aftalte tid og til den aftalte pris.

  • Service & support

    Vi står altid klar ved mail og telefon, og kan bl.a. tilbyde online overvågning af den komplette installation, så du er sikret størst muligt udbytte.

ET UDSNIT AF LEVERANDØRER

AVC Cinema nyt

FÅ et tilbud på DIN BIOGRAFLØSNING

Send os dit navn og nummer så ringer vi tilbage

© Copyright - 2022 - AVC A/S