Yealink MeetingBoard

All-in-one touchskærm til Microsoft Teams-baserede møderum

Yealink MeetingBoard er en touchskærm, som faciliterer effektivt digitalt samarbejde, ved at samle alt i en enhed med kamera, højttalere, display. Alt er fuldt integreret med Microsoft Teams platformen og skulle behovet ændre sig, så kan den let opgraderes med f.eks. flere trådløse mikrofoner og PTZ-kamera.

Yealink MeetingBoard er et oplagt valg i til næsten alle typer af møderum. Fra de mindre og mellemstore mødelokaler til undervisningslokaler og konferencerum, hvor der også skal være mulighed for virtuel kommunikation og samarbejdsmuligheder.

  • To størrelser: 86″ eller 65″ touchskærm
  • Indbygget 4K video, som let kan opgraders til PTZ kamera
  • Mikrofon array
  • Højttaler array
  • Native Microsoft Whiteboard
  • Android 10 OS og et Octa-core high-performance chipset
  • Vægmontering eller på rullestativ
  • Let tilslutning med få kabler
  • Kan opgraderes efter behov (ekstra trådløse mikrofoner, bedre kamera, touch panel til styring, trådløs indholdsdeling og meget mere.)
  • Certificeret til Microsoft Teams

Virtuelle møder i høj kvalitet og intuitiv betjening

Noget af det absolut vigtigste for et godt videomøde er, at lyden er tydelig og video er i høj kvalitet, så alle i mødelokalet bliver set og hørt tydeligt og klart. Yealink MeetingBoard leveres standard med videokamera, mikrofoner og højtalere i høj kvalitet.

Video med AI-teknologi

Med det indbyggede 4K-kamera og de kraftfulde encoding og decoding funktioner leverer MeetingBoard et klart og roligt HD billede til Teams mødet. Ved hjælp af AI-teknologi, herunder Auto Framing og Speaker Tracking fokuseres lyd og billede automatisk på den eller de personer der taler.

Til de meget store møderum kan det indbyggede kamera let erstattes med et PTZ kamera.

Hør og bliv hørt

Undskyld, hvad sagde du? Den sætning er desværre sagt mange gange i virtuelle møder. Noget af det absolut vigtigste for et godt videomøde er, at lyden er tydelig i begge ender. Yealink MeetingBoard har et 16 MEMS-mikrofonarray, der reducerer eventuel støj og efterklang. Et array med seks kraftige højttalere – 4 fuld-range og 2 diskant, som sørger for perfekt lyd i hele møderummet.

Til de større møderum kan der tilsluttes to ekstra trådløse mikrofoner og højttalere.

MeetingBoard understøtter Microsoft Whiteboard.

Her får man blandt andet mulighed for at arbejde med fælles dokumenter. Whiteboard-funktionen er ideel, når der skal samarbejdes med andre, fra kreativ brainstorming og planlægning til læring og workshops.

Trådløs deling af indhold

Med en WPP30 Wireless Dongle (tilbehør) er det let at dele indhold. Tilslut WPP30 til USB-porten og du er klar til dele indhold – herunder video i 4K – for øvrige mødedeltagere. Det er naturligvis også muligt at dele indhold via HDMI eller USB-C port.

Tilpas eller opgrader MeetingBoard efter behov

Møderum er ikke ens. Det kan være f.eks. være størrelse, lydforhold og anvendelse. MeetingBoard kan tilpasses, så den passer til alle typer af møderum. Skulle behovet med tiden ændre sig, kan den løbende let opgraderes:

Standard 4K kamera kan opgraderes til 6x PTZ med speaker tracking

Ekstra eksterne trådløse mikrofoner

MeetingBoard styres med den medfølgende fjernbetjening, men den kan også leveres med et 8″ Touch Panel. Her har du samme muligheder for styring som på din PC Teams-klient.

Mere info eller en demo?

Hvis du ønsker yderligere information om Yealink Meeting Board så udfyld formularen her, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du kan også bestille en demo, så du med selvsyn kan opleve, at Yealink MeetingBoard indeholder alt hvad der behøves, når der skal samarbejdes digitalt fra møde- eller undervisningslokalet.

De bruger videokonference – klik og se hvordan

DFDS

Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Nature Energy elegante AV-løsninger

Nature Energy

Ifm. udvidelse af eget domicil fik SKOV brug for nye AV-løsninger

SKOV

De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Orbicon

Der er lagt stor vægt på lyd, billede samt brugeroplevelse - og brugerne er imponerede
Samarbejdet foregår via videokonference. En Crestron-matrix sørger for at indholdet bliver bliver delt på kryds og tværs af skærmene og sender samtidig også indholdet til videokonferencens øvrige deltagere.
Visuel dialog
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden
© Copyright - 2022 - AVC A/S