Frigør ressourcer med en AVC serviceaftale

UC SYD valgte at sætte fokus på oppetid. Se hvilken oplevelse de har haft med en AVC Serviceaftale.

AVC Service & Support

Tryghed før og efter købet

Vi bakker op om din investering med AVC Service & Support, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp. AVC service & support står klar ved mail og telefon og yder også fjernsupport via TeamViewer. Er den helt gal sætter vi vores serviceteam på sagen, så du hurtigst muligt får din AV-løsning op at køre igen, så du er sikret det størst mulige udbytte af din AV-løsning.

Med en serviceaftale er du på forkant

Service er ikke blot at reparere, når skaden er sket. Det er vigtigt at forebygge driftsstop og minimere følgerne heraf for at opnå de laveste totalomkostninger. En serviceaftale er derfor en god og sikker løsning, og kan f.eks. indeholde:

• Fri adgang til support pr. mail og telefon.

• Adgang til AVCs Serviceberedskab med service kald NBD.

• Komplet statusgennemgang.

• Forebyggende servicebesøg.

• Standby tekniker.

• Låneudstyr m.v.

Med AVCs serviceaftale kan du få fuldt udbytte af dit AV-udstyr, fuld kontrol over dine udgifter og samtidig opnå rabat på timepriser.

 • AVC SERVICE

  Hvis uheldet er ude, har du brug for, at dit AV-udstyr bliver køreklart igen hurtigst muligt. Ingen kender dit AV-udstyr bedre end os.

  Vi tilbyder at udarbejde en serviceaftale, der er tilpasset din AV-løsning og dit behov. Med den i hånden får du fuldt udbytte af din investering, og din AV-løsning forbliver i trygge hænder efter købet.

 • AVC SUPPORT

  Vores supportteam er vedholdende, og står klar til at hjælpe dig både på mail, telefon og via fjernsupport.

  Fjernsupporten er baseret på produktet TeamViewer, som er et udbredt produkt, der ikke kræver installation eller særlige rettigheder på PC’en og som virker gennem de fleste firewalls og sikkerhedskonfigurationer. Den gør det muligt for os at kigge med på din skærm og evt. fjernovertage din PC hvis nødvendigt, mens vi har dig i telefonen.

  Hvis dit AV-udstyr giver problemer, så skal vi nok få det op at køre igen.

Få en pris på AVCs Serviceaftale

Send os dit navn og nummer så ringer vi tilbage

Book AVC service

Frigør din tid.

Lad os servicere din AV-løsning.

Bestil AVC Service. Udfyld skemaet og send.

Ved reparation

Udfyld venligst RMA.

PROJEKTRÅDGIVNING

Projektrådgivning og vejledning

Vi har en topprofessionel projektafdeling, der kobles på større opgaver, som omfatter innovative og komplicerede AV-løsninger, der kræver styring fra start til slut.

Udbud og byggeprojekter

Ved større bygge- og renoveringsprojekter anbefaler vi at inddrage vores projektafdeling fra begyndelsen af projekteringsfasen. Vores projektmedarbejderes medvirken er din garanti for, at der bliver taget højde for AV-tekniske udfordringer i byggeriet og at løsningerne integreres bedst muligt, så også bygningens æstetiske og arkitektoniske udtryk respekteres og bevares.

Ved offentlige udbud anbefaler vi også at drage nytte af vores projektteams ekspertise for at være på forkant med forskellige problematikker i eventuelle AV-løsninger. Projektfolkene kan rådgive og vejlede i forhold til hvilke kriterier der bør og kan opstilles og opfyldes og hvilke der kunne være gode at overveje på sigt og derfor tænke ind i løsningerne allerede i udbudsfasen.

Læs mere om vores projektteam og mød teamet.

TIPS & TRICKS

Beregning af billedstørrelse

Sidder du ved en PC, kan du klikke ind på EPSONs beregner, hvor du kan udregne billedstørrelse og afstand for EPSON projektorer.

Rengøring af kridt- og whiteboardtavler

Få gode råd og vejledning fra VANERUM-SIS omkring rengøring og vedligeholdelse af kridt- og whiteboardtavler.

Troubleshooting for projektorer

Her kan du finde hjælp, hvis din projektor ikke vil, som du vil. Troubleshooting for projektorer.

Tilslutning af projektor

Her kan du finde et par nyttige genvejstaster til tilslutning af projektor til bærbar PC.
© Copyright - 2017 - AVC A/S