Flex – Videokonference med stil

Her får du muligheden for at erhverve dig en Crestron Flex løsning, således du kan afholde videokonference i topklasse. Vi har sammensat to pakketilbud, der begge passer perfekt til mødelokalet.

UC-SB1-CAM + 65” Skærm

UC-SB1-CAM er en stilren og kompakt soundbar, der ud over højttalere også indeholder en speakerphone og et kamera – det hele i én og samme enhed. Den passer perfekt til montering lige under den medfølgende professionelle 65” skærm. UC-SB1-CAM forbindes direkte til din computer via USB, hvorefter du via den, er klar til at deltage i videokonferencer og afholde præsentationer.

UC-B140-T + 65” Skærm

I denne pakke er der, ud over den kompakte soundbar, også en 10.1 touchskærm, som gør det muligt at bruge Microsoft Teams uden medbragt Laptop. På touchskærmen er der kalender og mødemanagement samt mulighed for rumstyring af lys, persienner, termostat og AV-udstyr.

Inkl. 12 måneders Pexip gateway

Vi kan pt. tilbyde dig 12 måneders Pexip gateway med i købet på UC-B140-T. Pexip gateway åbner op for Microsoft Teams, så du vil være i stand til at afholde møder med folk der sidder på andre platforme, med alle Microsoft Teams’ funktioner intakt.

Udvidelsen betyder at alle invitationer ud over at have Teams linket, vil have en adresse som eksempelvis Cisco, Polycom, Japper klienter og mange flere kan benytte for at deltage i mødet. Løsningerne er certificeret af Microsoft og kræver ikke yderligere af jeres brugere. Book et Teams møde som normalt og linket indeholder denne ekstra information.

Max to medfølgende Pexip Gateways per kunde.

Ønsker du en pris?

Kontakt os for opdaterede priser. Dette er en udgået kampagne, men vi leverer stadig denne type løsninger.

De bruger videokonference – klik og se hvordan

DFDS

Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Hans Egede "stedet" for møder i Nuuk
Nature Energy elegante AV-løsninger

Nature Energy

Ifm. udvidelse af eget domicil fik SKOV brug for nye AV-løsninger

SKOV

De digitale skilte fænger de forbipasserende

Jyske Bank

Orbicon

Der er lagt stor vægt på lyd, billede samt brugeroplevelse - og brugerne er imponerede
Samarbejdet foregår via videokonference. En Crestron-matrix sørger for at indholdet bliver bliver delt på kryds og tværs af skærmene og sender samtidig også indholdet til videokonferencens øvrige deltagere.
Visuel dialog
Hjørring Kommunes byrådssal er et imponerende syn. Den indbyggede skærmløsning der er monteret i loftet kan hæves og sænkes efter behov.
Aarhus Universitets auditoriehus indeholder 5 individuelle auditorier, der alle kan kobles sammen på billed- og lydsiden
© Copyright - 2022 - AVC A/S