EpsonG7000_Projektor

Epson er på banen med ny, forbedret serie

EB-G6000 serien erstattes af EB-G7000-serien

Epson lancerer den nye EB-G7000-serie, som omfatter 6 modeller, der distancerer sig fra forgængerne med langt større lysstyrke og kontrast, længere lampelevetid, motoriseret objektiv (zoom, fokus og lens shift), 4K-forbedring og UST-objektiv (tilkøb). Desuden bør nævnes at disse projektorer har indbygget splitscreen-funktion, som gør det muligt at vise 2 billeder samtidigt.

4K-optimeret og 360⁰ fleksibilitet

Alle modeller er udstyret med Epsons 3LCD-teknologi og 4K-optimering, som giver utroligt detaljerige billeder med livagtige farver og usædvanlig skarphed. En ny række af motoriserede objektiver forsyner produkterne med ægte 360⁰ installationsfleksibilitet, så de kan placeres stort set overalt, også i portrait, uden tab af lysstyrke og uden billedforvrængning. Ydermere har projektorerne edge blending, der giver mulighed for uendeligt store projiceringsflader, da projektorerne kan skyde side-by-side uden synlig overlapning mellem billederne.

Når kvalitet er i højsædet

G-7000-projektorer er en serie installationsprojektorer til virksomheder og højere uddannelsesinstitutioner. Det nye sortiment er udstyret med en lang række forbedringer, som kan forvandle store lokaler til områder med professionelle præsentationer i høj kvalitet. Projektorerne er ideelle til brug i mødelokaler, auditorier og store klasselokaler, hvor de projicerer skarpere og mere kontrastrige billeder end hidtil set – selv i lyse omgivelser!

 


Ønsker du mere info?

Vores ildsjæle står klar med masser af erfaring, AV-viden og gode råd. Kontakt os og få en uforpligtende snak, så er du et skridt nærmere en succesfuld AV-løsning.

Ring  Book_Demo  Kontakt_AVC