NEC_4K_DICOM

Knivskarpe løsninger fra NEC

24/7 4K-skærme i mange størrelser til ethvert behov

Vidste du at NEC med sit omfattende udvalg i markedets bedste 4K-skærmløsninger kan tilbyde en skærm til næsten ethvert behov? De professionelle 4K-skærme lever op til markedets strenge krav til 24/7-løsninger, hvor der fordres knivskarpe og kontrastrige billeder og lange driftstider.

Skærmene er ideelle som overvågningsskærme hos f.eks. el- og kraftværker, politiet, den finansielle sektor, produktionsvirksomheder og som præsentationsskærme, digital skiltning, til CAD/CAM-arbejde m.v.

4K-skærmene fra NEC egner sig i særdeleshed til fremvisning i den medicinske verden. Som en af de førende producenter af innovative medicinske skærme er NEC den oplagte partner, som kan håndtere de udfordringer hospitalernes tværgående digitaliseringsprojekter byder på. NEC’s udvalg byder på kvalitetsskærme i alle størrelser og de leverer højt output, har DICOM mode, kan hardwarekalibreres og understøtter endvidere 10bit farvedybde, hvilket gør dem fremragende til fremvisning af f.eks. røntgenbilleder. Med NEC-skærmene sikres den højeste standard for en tværgående digital integration.

Som eksempler på skærmstørrelser i 4K kan nævnes 65’’, 84’’ og 98’’ – alle 24/7 godkendt. Alle skærme fra NEC har 3 års producentgaranti.

Ønsker du mere info om udvalget af skærme fra NEC er du meget velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende.

 


Ønsker du mere info?

Vores ildsjæle står klar med masser af erfaring, AV-viden og gode råd. Kontakt os og få en uforpligtende snak, så er du et skridt nærmere en succesfuld AV-løsning.

Ring  Book_Demo  Kontakt_AVC