Atlas Biograferne renoverer med laserprojektorer, lærred og nye recliners

Atlas Biograferne – sneak peek

Sneak Peek på en lækker renovering hos Atlas Biograferne

Salen Saturn, hos Atlas Biograferne, er blevet renoveret. AVC, der stod for den oprindelige løsning, blev også valgt som leverandør på denne opgave. Atlas Biograferne består af 5 sale og ligger i indkøbscenteret Rødovre Centrum.

Opgraderet lyd

Lydformatet er opgraderet til Barco AuroMax Immersive Audio, som er en videreudvikling af Barco Auro 11.1. Atlas er det første sted i Danmark med det opgraderede lydformat. Lydsystemet er 3D objektbaseret, det vil sige, at lyden kan placeres præcis der hvor filmskaberne ønsker at publikum skal høre den. Forstærkerne og højtalerne er udskiftet med modeller fra Christie Vive Audio, og de er dermed også den første danske biograf, der kan vise film med Ribbon-Based lydteknologi.

Projektorer og stemningsskabende grafik

I salen er der monteret 4 laserprojektorer fra Epson, der giver mulighed for kreativ fremvisning på væggene. Det giver mulighed for stemningsskabende effekter ved filmfremvisning, events m.v. Med den flotte grafik kørende på væggene er man i den rette stemning fra det sekund, man træder ind i salen. Selve fremvisningen er styret og kontrolleret af AVC DisplaySystem®.

Lavere kapacitet, større komfort

I den nyligt renoverede sal, kan man nu opleve en langt bedre lyd og større komfort end hidtil. Salen Saturn har nu plads til 73 gæster, hvor den førhen havde plads til 146. Den lavere kapacitet kommer komforten til gode, gæsterne kommer til at nyde film siddende i nogen af de mest luksuriøse recliners på markedet.

Atlas Biograferne renoverer med laserprojektorer, lærred, lyd og nye recliners

Hver recliner kommer med et lille bord, og der er placeret en USB-oplader, således gæsterne har mulighed for at oplade deres mobil under filmen. Desuden, er afstanden mellem stolerækkerne øget til 2 meter.

Det er ikke kun stolene, der har fået et løft. Der er også kommet et nyt lærred, som er placeret således det hælder en smule fremover. Det gør at gæsterne får optimeret sin betragtningsvinkel, når de sætter sig til rette med ryglænet tilbage og fødderne oppe.

Lad dig inspirere – se udvalgte biografløsninger

Stemningsbetonet lys med Dali lysløsning
Nye højttalere og forstærkere i Sal 1

Løgstør BIO

Dolby Atmos og 4K laserprojektorer giver en unik oplevelse
BIG BIOs 5 sale er enhver biografentusiasts drømmescenarium!

BIG BIO

Kæmpe LED-skærm til Nordisk Film Biografer i Fields
Luksuslærred