ClickShare_CS100_CSE200

ClickShare har lanceret 2 nye produkter CS-100 og CSE-200!

ClickShare CS-100 og CSE-200 dækker behovet i mindre mødelokaler og CSC-1 dækker større mødelokaler

Med ClickShares universelle USB-knap og ClickShares app til iOS og Android undgås virvaret af kabler, som ofte ses i mødelokaler. Løsningen kræver ingen særlig adapter eller indgang og overflødiggør alle tilslutningskabler m.v. ClickShare giver dig mulighed for at koncentrere dig om indholdet af din præsentation i stedet for at bruge tiden på opsætning o.s.v.

Ingen software

Når du tilslutter en ClickShare-knap er der ingen software der skal hentes og installeres. Du skal blot acceptere en enkelt exe-fil og du er klar til at præsentere dit indhold. Når du er færdig og frakobler ClickShare-knappen efterlader den ingen software på din PC eller Mac.

Enkel, intuitiv og ligetil

At dele skærmbillede i mødelokalet kan ikke gøres nemmere end med ClickShare. Ét tryk på ClickShare-knappen giver dig straks adgang til mødelokalets display og ClickShare ændrer ikke på din skærmstørrelse eller opløsning, men tager selv højde for optimal opløsning på den store skærm.

Præsentér hver gang, uanset enhed

Uanset om du præsenterer fra en PC, Mac, tablet eller smartphone er du dækket ind med ClickShare. På samme måde som ClickShare-knappen virker med PC’er udvider ClickShare-app’en til iOS og Android konceptet til også at omfatte deling af indhold fra alle mobile enheder.

Sådan virker det

Fra PC: ClickShare-knappen forbindes til USB-tilslutningen i din computer, du starter exe-filen og trykker på knappen og skærmindholdet fra din laptop overføres øjeblikkeligt til mødelokalets display.
Fra tablet/smartphone: Åbn ClickShare app’en, find ClickShares eget netværk, tilslut og fremvis.

De 3 modeller:

ClickShare_CS100_CSE200

 


Ønsker du mere info?

Vores ildsjæle står klar med masser af erfaring, AV-viden og gode råd. Kontakt os og få en uforpligtende snak, så er du et skridt nærmere en succesfuld AV-løsning.

Ring  Book_Demo  Kontakt_AVC