EB-710UI er den nye ultra shortthrow-laserprojektor fra Epson

Epson har gjort det igen! Ny ultra shortthrow-laserprojektor til klasselokalet

En interaktiv projektorløsning med ultra shortthrow-optik er set før, men nu er Epson kommet på banen med en laserløsning! Gør brug af en stor, skalerbar projicering på op til 100 tommer med utroligt lysstærke og kontrastrige billeder til at forbedre indlæring i klasselokalet.

Du får alt det du kender fra deres tidligere succesfulde ultra shortthrow-projektorer: interaktive funktioner til to penne og fingertouch, full HD WUXGA-opløsning, mulighed for at dele to kilder på et lærred og valgfri, trådløs tilslutning, men med den nye interaktive laserløsning har Epson fjernet besværet og udgifterne til vedligeholdelse og forlænget levetiden markant – op til 20.000 timer!

Skab liv i undervisningslokalet med et skalerbart og kontrastrigt billede

Med EB-710UI, som kombinerer full HD WUXGA-opløsning med en lysstyrke på 4.000 ANSI lumens, kan de studerende kan læse alt på lærredet, detaljerne står knivskarpt. Projektoren benytter også Epsons 3LCD-teknologi, som sikrer lige højt White Light Output og Colour Light Output, dermed får du den bedst mulige kontrast på markedet, som lyder på 2.500.000:1.

Problemfri undervisning

Nem tilslutning og enkel opsætning gør det muligt at komme i gang med undervisningen uden forsinkelse. Automatisk tænd-/sluk-funktion starter enheden, når der registreres en kabelforbindelse. HDMI-tilslutning betyder også, at de studerende drager fordel af tydeligere, skarpere indhold.

Samarbejd problemfrit og del dit indhold trådløst

Trådløs tilslutning via en valgfri USB-dongle, gør det nemt at oprette forbindelse til en række mobile enheder via Epsons iProjection-app.

Software til projicering af flere pc’er gør det muligt for undervisere og studerende at dele indhold samtidig. Moderatorfunktionen giver underviseren mulighed for at bevare kontrollen og vælge, hvilket indhold der skal vises til de studerende, og ydermere at samarbejde med bærbare computere og mobile enheder via whiteboard-annotationen. Ydermere giver den mulighed for at der kan vises indhold fra to kilder samtidig, f.eks. en lektionsplan og et direkte feed fra et dokumentkamera uden behov for to separate visningsenheder. Samarbejdsmulighederne er mange!

Nøglefunktioner:

• Vedligeholdelsesfri laserteknologi giver længere levetid op til 20.000 timer.
• Full HD WUXGA-opløsning med Epsons 3 3LCD-teknologi, op til 100 tommers laserprojicering.
• Nem tilslutning og enkel opsætning.
• Mere integration og samarbejde. Del indhold fra en række enheder samtidig.
• Splitlærred, to visninger i én. Projicer billeder fra forskellige kilder samtidig.

Ønsker du yderligere information om EB-710UI eller om interaktive ultra shortthrow-projektorer generelt, er du altid velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Se vores øvrige udvalg af interaktive ultra shortthrow-projektorer her.