WolfVision Cynap Core – Trådløs præsentation uden app

WolfVision med trådløst præsentationssystem

WolfVisions Cynap Core giver dig de essentielle features og funktioner, du har brug for til et effektivt samarbejde og trådløs præsentation. Denne switch er et kompakt og fleksibelt samarbejdssystem, der kommer med brugervenlig teknologi og høj ydeevne. Den passer perfekt til såvel små som store mødelokaler.

Forbind dine enheder via Cynap Core uden app


Airplay, Chromecast og Miracast – spejling er supporteret i op til 1080p opløsning. Op til 2 forskellige smartphones, bærbare eller tablets kan tilsluttes trådløst og dele indhold på skærmen samtidigt. Det kræver ingen ekstra app, men gøres via den trådløse teknologi, som allerede er indbygget i din egen mobile enhed.

WolfVisions BOYD-løsning kan bruges med iOS, Android, Windows og Mac enheder.

Indbygget browser og notatfunktion

WolfVisions Cynap Core har en indbygget internet browser, som gør det super let at søge eller vise online informationer under enhver præsentation. Med de indbyggede digitale whiteboard- eller notatfunktioner er det samtidig nemt at tilføje noter og kommentarer til selve præsentationen under selve mødet. Flere brugere kan tilføje notater eller highlights på skærmen, og det kan efterfølgende gemmes.

Let adgang til filer og mulighed for Office 365

Få adgang til data uden problemer via Skyen, netværksdrev eller fra mobile enheder. Din bærbar er ikke længere essentiel, du kan bare medbringe dit indhold på en USB-nøgle eller downloade det direkte fra Skyen. Det er muligt at tilføje Office 365 så du kan få adgang til Word, PowerPoint, Excel, Outlook og OneNote direkte fra switchen.

Funktionaliteter

• Trådløs tilslutning eller via HDMI og USB.
• Kan downloade filer fra Cloud servicesene Google Drive, Dropbox, Box, Jianguoyun, OneDrive, WebDAV protocol.
• Referat- og whiteboardfunktion.
• Integreret internet browser.
• Kan monteres bag på skærm eller i rack.

Det får du med Cynap Core fra WolfVision