Crestron programmør – hvad giver det dig som kunde?

Bredt anerkendte certifikater

Certifikater fra Crestron er bredt anerkendt i AV-branchen, og bruges til at validere viden om Crestrons software og løsninger. For at bliver certificeret Crestron programmør, skal man demonstrere et højt niveau af engagement og faglighed.

Crestron Gold Certified Programmer ved AVC Kevin Lambaerts udtaler:

”Som Crestron programmører skal vi sørge for at kundernes behov bliver mødt, og at det er så brugervenligt at deres AV-løsninger kan betjenes uden problemer”.

En certificering som Crestron programmør kræver, at man skal igennem tre grundforløb og bestå en afsluttende eksamen. Derefter, har man mulighed for at stige i graderne til hhv. Silver, Gold, Platinum og Diamond. I skrivende stund er det højeste niveau der er erhvervet i Danmark Gold, hvoraf den ene arbejder hos AVC og den anden er selvstændig. For at opnå et nyt og højere niveau skal man deltage i tre Master Classes og efterfølgende bestå en eksamen. Crestron Master Classes er en årlig begivenhed, hvor Crestron inviterer certificerede programmører til, at videreuddanne sig med kurser af forskellig art. For at holde sin certificering, skal man som minimum deltage i én Master Class hvert tredje år.

Store krav

Crestron Gold Certified Programmer ved AVC Chris Slot udtaler:

”Crestron vil godt sikre sig, at man også har praktisk erfaring, og ikke bare har den teoretiske viden. Derfor kravet om de tre Masters man skal deltage i, før man kan stige i niveau. Det ene kan ikke undvære det andet”.

Kevin Lambaerts udtaler:

”Kravet om at man som minimum skal afsted til én Master en gang hvert tredje år sikrer, at programmørernes viden er opdateret med de nyeste produkter og trends på markedet. På en Master bliver der udbudt virkelig mange kurser, og det er umuligt at nå dem alle sammen. Så man vælger, hvad man vil vide noget mere om og specialisere sig i. De gør meget ud af at sikre sig, at man har taget kurserne og opnået de point, der skal til for at holde certificeringen eller opgradere den”.

Chris Slot udtaler:

”De har i de senere år skærpet kravene til eksamen. I tilfældet med min guldeksamen, blev jeg ikke kun testet i programmering, men også i viden om AV generelt. De er gået lidt væk fra, at kalde det en certificeret programmør og over til i stedet, at kalde det en Certificeret Service Provider. Så fokus ligger mere allround, og på at man kan servicere løsninger hele vejen rundt og ikke kun programmeringsdelen. Desuden er der løbende kommet flere krav til andre kurser, man også skal have blot for beholde certifikatet, herunder Crestron SmartGraphics og Crestron Fusion”.

Krav til Crestron certificeret programmører:

  • Der skal bestås tre grundforløb og en afsluttende eksamen for at opnå basiscertificeringen.
  • Man skal som minimum deltage i én Master hvert tredje år, samt bestå de obligatoriske kurser for at holde certificeringen.
  • Man skal deltage i 3 masters og have 3 års praktisk erfaring for at stige i rang.
  • På kurserne skal man bevise sine evner indenfor programmering, generel AV-viden og besidde bred viden om Crestrons produktsortiment.

Mere info?

Ønsker du mere info omkring løsninger der involverer Crestron eller andre løsninger indenfor rumstyring, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ringer også gerne til dig, hvis det passer dig bedre. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.