UNITIA kvalitetsstempel

AVC optaget i UNITIA, som den eneste biografleverandør i Skandinavien

Endnu et kvalitetsstempel til AVC

Vi er super stolte! AVC er som den eneste biografleverandør i Skandinavien blevet optaget i UNITIA. Det understreger endnu engang, at vi i AVC leverer løsninger med kvalitet i højsæde, hvilket både ses og opleves.

UNITIA, United Theatre Integrators Association, blev grundlagt i juni 2015 af følgende førende biografleverandører, der blev anerkendt for deres professionalisme: CINE DIGITAL SERVICE (Frankrig), KELONIK GROUP (Spanien) og CINE PROJECT (Tyskland). Med over 50 års erfaring og knowhow har de tre grundlæggere en hidtil uset teknologisk ekspertise indenfor biografløsninger.

UNITIAs mission er at garantere biografer kvalitetsløsninger ved at samarbejde med højt kvalificerede, erfarne og anerkendte virksomheder i hele verden.

Ud over at fremme biografbranchens professionelle grundlæggende værdier, og takket være de genererede synergier, giver dette tekniske samarbejde et stærkt tilbud specielt rettet mod biografer, der ønsker at bevare deres selvstændige brand frem for en stadig mere koncentreret og globaliseret mainstream teknologisk tendens.

I dag samler UNITIA 12 førende historiske biografleverandører, der opererer i 25 lande og servicerer over 11.000 sale.

Vi glæder os i AVC til dette samarbejde og er helt sikre på, at alle vores kunder vil få glæde af dette, både i form af et bredere produktudvalg, men også i form af endnu stærkere priser.

Her finder du mere information om UNITIA.