Opgrader din lampebaserede projektor til laser

Barco B-series – laser light upgrade kit

Cinionics laserlyskilde med RGB+ teknologi kombinerer effektiviteten fra laserphosphor med præcisionen fra RGB-laser i et enkelt modul. Resultatet er levende farver, fantastisk lysstyrke, fuld integration i projektoren og en høj energieffektivitet.

Laseropgradering på 4 timer

Cinionics Laserlys opgraderingssæt sikrer at du kan opgradere enhver Barco Series 2 xenon projektor til laser, på under 1 dag. Du får laserteknologi på ingen tid og til en attraktiv pris.

En-til-en pasform med Barco Series 2

RGB+ laserlyskilde er designet så den passer til alle eksisterende Barco Series 2 Xenon kabinetter. For udvalgte modeller, er der mulighed for at få et kølingsmodul på toppen, så der ikke er behov for luftudvinding. Da designet er udarbejdet specifikt til at opgradere denne serie, er hele projektoren certificeret og overholder alle sikkerhedsstandarder. Denne tilgang gør at hvis projektoren stadig dækkes af garantien, vil denne opdatering ikke have nogen indflydelse, og det åbner endda op for, at garantien på hele projektoren, kan forlænges med op til 13 år.

Fantastisk billedkvalitet

Denne hidtil usete kombination af to verdener, genererer et fantastisk farverum som er kompatibelt med DCI 3 og er wide color gamut ready. RGB+ laserlyskilden genererer 30% mere lys sammenlignede med xenon specifikationerne og med 20% mere kontrast. Dette er uden tvivl den løsning, der skaber det bedst mulige billede med din nuværende projektor.

Højeste lumen/watt på markedet

Cinionics RGB+ teknologi gør op med notch-filteret (lysdræberen), og optimerer fordelene ved laserlyskildens energieffektivitet. Løsningen er i stand til at genererer 12 lumens per watt, det resulterer i den største reduktion på strømforbrug end nogen anden på markedet med helt op til 70% besparelse om året.

Kontakt os for mere information.