Barco’s Serie 4 laserprojektorer

Giv publikum en sublim visuel oplevelse

Barco’s Serie 4 skaber en hel ny rækkevidde indenfor visuelle oplevelser. Alle detaljer er udviklet med henblik på, at give publikum en fantastisk oplevelse – hver gang.

I serien indgår blandt andet SP4K, som er blevet installeret hos BIG BIO Nordhavn, BIG BIO Holstebro og Rønne Bio. Du kan læse mere om SP4K her.

Nem vedligeholdelse og formindsket Co2 aftryk

Med den nyeste laserteknologi er det en serie, som både er økonomisk- og miljøvenlig. Du kan spare mere end 50% på strømmen sammenlignet med Xenon lampeprojektorer. Serie 4 modellerne bruger kun 3 watt i timen i dvale, og de er lette at tænde over netværket. Samtidig er projektorerne designet, så de er meget lette at vedligeholde.

Klar til fremtiden og let at integrere

Barco’s Serie 4 kan let integreres i dit nuværende set-up. De har samme størrelse som Barco C-serien og optik fra eksisterende projektorer kan genbruges. Serie 4 projektorerne er klar til fremtiden. De er udstyret med den nyeste TI chip, og er derfor klar til at fremvise med 120 fps i 4K, HDR, immersive lyd og naturligvis også i laserens fantastiske farvespektrum.

Specifikationer

  • Den avancerede TI 4k chip leverer et superskarpt billede med 2300:1 kontrast i Barco 4K RGB, (rød, grøn og blå) for en ensartet filmoplevelse med høj lysstyrke på alle typer lærreder.
  • Barco Active Image Management™ (AIM™) forhindrer laser speckle og sørger for et lyst og klart billede, som holder i over 40.000 timer.
  • Klar til HFR (4K 120 fps), Barco immersive lyd og HDR.
  • Barco Colorgenic™ har det fulde P3 farveområde og mere end 98,5% af rec. 2020 som giver et ekstremt bredt farveområde.

Se en kort præsentation af Barco’s Serie 4

Mere info?

Ønsker du mere information omkring Barco’s Serie 4 projektorer? Er du altid velkommen til at kontakte os her eller på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os. Du kan også holde dig opdateret, på alt indenfor AV og Cinema i vores nyhedsmail.

Lad dig inspirere – klik og se udvalgte biografløsninger

FORMAT Biograf

En biograf med høje ambitioner
Stemningsbetonet lys med Dali lysløsning

Kosmorama Haderslev

En opgradering på alle parametre
Nye højttalere og forstærkere i Sal 1

Løgstør BIO

En sal mere og flere biografgængere
Dolby Atmos og 4K laserprojektorer giver en unik oplevelse

Kinorama Sønderborg

Nordeuropas mest luksuriøse biograf
BIG BIOs 5 sale er enhver biografentusiasts drømmescenarium!

BIG BIO

Komplet biograf i højeste kvalitet
Kæmpe LED-skærm til Nordisk Film Biografer i Fields

Nordisk Film Biografer Field’s

40m2 LED skaber blikfang
Luksuslærred

Atlas Biograferne

Forkæl alle sanser