AVC på CineEurope 2019

AVC var på CineEurope 2019

I sidste uge var vi til CineEurope i Barcelona, hvor der bl.a. blev præsenteret nye trailers af kommende film for 2019 og 2020, og der er noget at se frem til, kan vi godt afsløre! Der blev også præsenteret lækre nyheder til biografverdenen i form af såvel eksklusive sæder, laserprojektorer, diverse softwareprogrammer, nye former for snacks f.eks. faldt Kristian Vilby for en ny udgave af candyfloss :O) samt mange flere spændende produkter til biografmarkedet.

AVC var repræsenteret

AVC var repræsenteret via Unitia standen som bl.a. bød på demobokse med såvel ICE – Immersive Cinema Experience som 4D oplevelser, hvilket vakte stor glæde og ikke mindst store smil, små hvin og hvide knoer fra de besøgende, der holdt godt fast i sæderne i 4D-boksen!

Spændende visualisering

Som AV-leverandør kunne vi jo heller ikke helt undgå, at ligge mærke til Coca cola’s måde at fremvise deres produkter på – god inspiration til flere forskellige senarier.

Vi takker de deltagende for et hyggeligt samvær, og ser frem til CineEurope 2020. Håber vi ses dernede næste gang.

Ønsker du at høre mere om de forskellige løsninger, eller om hvad der rører på sig i biografverdenen pt. så skriv til cd@avc.dk.