Cinema Nyt – Automatisk synkronisering, hvorfor ikke gøre det nemt?

Levende plakater ved indgangene til salene, trailers for kommende film og oversigt over nuværende film på skærme i foyeren, integrering til billetsystemet og automatisk synkronisering på tværs af skærme og indhold, og sidst men ikke mindst let tilgængelige playlister med fristende tilbud på menuer, slik og drikke der vises på skærme i kiosken.

Med skærme der synkroniseres automatisk ift. billetsalg, trailers og levende plakater ved indgangene til salene gør AVC DisplaySystem® livet lettere for dig som biografejer, for dine medarbejdere og forbedrer samtidig kundens oplevelse ved at gøre deres færden i biografen til en visuel rejse.

AVC DisplaySystem®

AVC DisplaySystem® er et fleksibelt og brugervenligt online system. En enkel browserbaseret platform, der gør det muligt at designe playlister til digitale skilte og derigennem videreformidle de ønskede informationer til rette modtager.

Fleksibelt og fremtidssikret

AVC DisplaySystem® kan administrere flere skærme ad gangen, der hver især kan have et individuelt eller ensartet udseende alt efter behov, men stadig kun operere ud fra ét og samme system. Flere brugere kan oprettes på AVC DisplaySystem®, og hver bruger kan tildeles adgang til én eller flere specifikke skærme, hvorefter rettigheder til enkelte eller alle niveauer ift. redigering tildeles. AVC DisplaySystem® er et system uden begrænsninger. Et unikt browserbaseret skiltesystem, som har en enkel og intuitiv brugerflade, der er lige til at gå til. Vi udvikler løbende, så sikkerheden altid er i top. Samtidig er AVC DisplaySystem® så fleksibelt, at det nemt kan op skaleres og tilpasses med nye funktionaliteter, hvis behovet skulle opstå.

Kan integreres til alle kendte billetsystemer

AVC DisplaySystem® kan integreres til biografens billetsystem og derved opnås en automatisk synkronisering til billetter, trailers og levende plakater. Det vil sige, at når der lægges en ny film ind i billetsystemet, vil AVC DisplaySystem® sørge for at den rette plakat bliver vist på den rette skærm ud for den rette sal, samt opdatere en eventuel oversigt og playliste med trailers. For dig som bruger gør det processen nemmere, da det betyder, at du kun skal opdatere et sted. BIG BIO, Løgstør BIO, Kosmorama Haderslev, Atlas m.fl. gør det.

Moduler designet specifikt til biograf behov

Vi har en længere række moduler, der specifikt er designet til biografers behov. Skulle der på et tidspunkt opstå et andet behov, som eksisterende moduler ikke dækker, er din fordel, at vi selv udvikler AVC DisplaySystem® og derfor til enhver tid kan tilpasse og udvikle systemet.

Men tag os ikke på ordet – få en demo, og se selv hvor nemt det kan gøres.