Laserteknologi til mindre sale

Leder du efter en fremtidssikker og prisvenlig måde at opgradere til laserprojektion? Så kan Barcos SP2K laserprojektorer være svaret. De er helt perfekte til sale med lærreder på 10 m eller mindre. Du vil fremover blive fri for alle lamperelaterede problemer og udgifter.

Trends taget med i betragtningen

SP2K er den del af Serie 4 porteføljen som er designet i tæt samarbejde med biografindustrien. Markedstrends i forhold til indhold, fremvisning og teknologi, er alle taget med ind i overvejelserne ved skabelsen af projektoren. SP2K modellerne kommer i mange forskellige konfigurationer som øger dine valgmuligheder i forhold til fremvisning og funktionalitet. De kommer med en bred vifte af muligheder indenfor lysstyrke, kompatibilitet med forskellige medieservere og linser, såvel som touchdisplay og mulighed for livestreaming.

Formidabelt billede

SP2K modellerne i Serie 4 familien har en opløsning på 2K, fuld P3 farvespektrum, højere kontrast og en forbedret ensartethed i biografsalene i projektorens levetid. Barco Active Image ManagementTM inkluderer patenteret teknologi, som garanterer en skarp og konstant billedkvalitet gennem levetiden.

Fremtidssikker og miljøvenlig

Udover de mange fordele der optimerer biografgængernes oplevelse, er alle SP2K moedeller kompatible med de seneste immersive audio standarder. Den stille projektor på 43dB(A) er klar på operation uden bås, samtidig med at den er strømeffektiviserende, den når helt op på 8 lumens per watt og i eco-mode (Standby) bruger den mindre end 3 watt.

Se en præsentation af projektorserien i videon:

Eller læs mere om den her