i3_SYNC_Tradloes-Deling

i3SYNC FHD PRO PACK – Plug & Play trådløst præsentationsværktøj

Ændrer den måde du afvikler dine præsentationer på FOR ALTID

i3SYNC PRO giver dig mulighed for at dele indholdet på din skærm på et sekund – helt uden ledninger og installation og uanset om du bruger PC, smartphone, tablet eller endog kamera. i3SYNC er uafhængigt af operativsystem og giver alle med en HDMI-enhed mulighed for deling af video og lyd i høj kvalitet på stor skærm eller lærred.

Intet kabelkaos

Hvem genkender ikke situationen under f.eks. et møde, hvor man fortvivlet leder efter det rigtige kabel i rodet på bordet eller hvor hver deltager skal medbringe sit eget kabel? i3SYNC er en lille, trådløs HDMI-enhed i et elegant design der passer perfekt i et minimalistisk mødelokale.

Høj billedkvalitet

Del din skærm i fuld HD. Del billeder, filer, præsentationer, videoer og meget andet i høj kvalitet på mødelokalets skærm og få samtidig den ledsagende lyd effektfuldt gengivet over lokalets lydsystem.

Styrk samarbejdet

i3SYNC tillader op til 254 samtidige brugere, som på skift kan overtage mødelokalets skærm med blot et tryk på en knap. i3SYNC vil for altid ændre den måde vi afholder møder og afvikler præsentationer på.

Spar tid

Kampen med kabler og ændring af opløsning m.v. er problemer, der hører fortiden til! Del lynhurtigt dit skærmbillede – uden installation og fra en hvilken som helst enhed med HDMI-udgang. i3SYNC er en plug-and-play løsning, der sætter dig og dit team i stand til at spare kostbar mødetid og samtidig løfte samarbejdet til nye højder.

Let at administrere

Du kan omarrangere dine enheder så meget du vil, og enhver uden særlige IT-evner kan finde ud af at forbinde sendere og modtagere. Hvis du f.eks. skal arrangere et møde med flere deltagere end normalt, kan du bruge sendere fra andre rum og straks knytte dem til den aktuelle modtager og så er du ready to go.

i3_SYNC_BYOD


Ønsker du mere info?

Vores ildsjæle står klar med masser af erfaring, AV-viden og gode råd. Kontakt os og få en uforpligtende snak, så er du et skridt nærmere en succesfuld AV-løsning.

Ring  Book_Demo  Kontakt_AVC