Velkommen til nye medarbejdere

Vi opruster yderligere

Kosmorama i Haderslev står snart færdig, derudover har vi pt. opgaver på bl. a. Rigshospitalet, Randers Statsskole, SCU Campus – Skanderborg-Odder Center for uddannelse, Trackunit, Hjørring Bibliotek, Københavns Professionshøjskole, Løgstør Bio m.fl. Der er travlt, og vi har gang i mange opgaver over hele landet. Vi kan derfor med glæde annoncere, at vi har valgt at opruste med yderligere 4 medarbejdere, så vi fortsat kan opretholde vores høje serviceniveau, som vi er værdsatte for.

Vi byder hermed velkommen til

• Paul Genning – vores nye konsulent i salgsteamet på Sjælland. Paul kommer med mange års erfaring inden for AV-branchen.
• Kenneth Isen – vores nye mand i marken på Sjælland. Kenneth kommer fra Biograf-/Musikbranchen og medbringer masser af erfaring derfra.
• Mudassar Kamal – vores nye programmør i teamet på Sjælland. Mudassar har en Master i Informationsteknologi samt matematik, og kommer med flere års erfaring indenfor IT.
• Ahmad Hassan – vores nye konsulent i salgsteamet i Jylland, som ligeledes kan byde ind med mange års erfaring inden for AV-branchen.

Og så er der alle os andre, som du kender – og hvis ikke så kan du finde os her på hjemmesiden under AVCs TEAM. Alle står vi klar til at løse netop din AV-opgave.