Ricoh og AVC styrker AV-forretningen og samler alle kræfter i én organisation  

Ricoh opkøbte i sommeren 2022 en af Danmarks største AV-integratorer, Audio Visuelt Centrum – også kendt som AVC.  

Opkøbet af den markedsledende AV-leverandør er et led i strategien om at styrke Ricohs position inden for dette forretningsområde, og i dag er Ricoh den førende udbyder af AV-løsninger i Europa.

Det næste naturlige skridt i udviklingen er at konsolidere strukturen for begge virksomheders AV-forretning; derfor samler Ricoh nu centrale funktioner i en ny AV-organisation under navnet Ricoh | AVC.

”Vores mål og ambition er at blive anerkendt som den førende værdiskabende integrator til arbejdspladsen, der støtter virksomheder i alle størrelser med at opnå enestående kundeoplevelser og medarbejderengagement. Som en del af denne strategi, samler vi nu vores AV-forretning i en ny organisation”, siger Søren Steendahl, administrerende direktør hos Ricoh | AVC. 

Stigende efterspørgsel

”Formålet med sammenlægningen er at blive endnu stærkere på alle parametre. Med den nye organisation vil vi således også kunne imødekomme den stigende efterspørgsel, vi oplever fra vores kunder for ydelser inden for design og implementering af avancerede AV-løsninger. Ved at være samlet under et tag, kan vi i endnu højere grad styrke og sikre, at vi gør brug af hinandens kompetencer i forskellige konstellationer – samt udnytte synergier på tværs. Det kommer kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere til gode, og det vil især styrke vores service- og supportorganisation”, fortsætter Søren.  

”Ricoh gennemgår i disse år en spændende transformation, som vi ser frem til, at Ricoh | AVC, bliver en endnu større del af. Vores kunder i hele Norden kan nu få gavn af vores samlede erfaring og ekspertise inden for AV, Unified Communications og Workplace Management. De vil også få adgang til en bred portefølje af produkter, software og serviceydelser – og de vil i højere grad kunne udnytte kontinuerlig innovation gennem vores strategiske samarbejdspartnere som fx Cisco, Crestron, Microsoft, NEC, Barco og Samsung”, udtaler Søren afslutningsvis.

Få tjekket lydkvaliteten i jeres mødelokale

I anledning af det nye navn og den nye AV-organisation, tilbyder vi en konsultation af jeres mødelokale, læs mere her.