Konsultation og opmåling af lydkvalitet i mødelokalet

Dårlig lyd i mødelokaler kan have alvorlige konsekvenser. Det gælder både, når man holder videomøder, men også møder, hvor alle eller flere deltagere er fysisk til stede i lokalet. Den dårlige lyd kan føre til misforståelser; den dræner energi og kan ultimativt hæmme både arbejdsglæde og produktivitet. Derfor tilbyder RICOH | AVC en uforpligtende konsultation, hvor vi kommer ud og måler lyden i lokalet, inspicerer jeres udstyr og giver et bud på, hvad man kan gøre for at forbedre lydkvaliteten.

Dårlig lyd i mødelokalet

Dårlig lydkvalitet i et mødelokale kan oft e skyldes for mange hårde overflader i indretningen, hvilket negativt påvirker akustikken. En anden årsag kan være utilstrækkelig lydisolering, som lader for meget støj trænge ind udefra. Der findes et hav af akustikregulerende og lydisolerende produkter, så der findes også en løsning der passer til jeres lokale – både i æstetik og funktion.

Dårlig lyd i videomødet

Den dårlige lyd i et videomøde kan skyldes, at man bruger de forkerte højttalere eller mikrofoner i det givende lokale, eller at udstyret simpelthen ikke har den fornødne kvalitet til at imødekomme opgaven. Vores eksperter vil, baseret på lokalets størrelse og de ønskede funktioner, vælge de mest passende højttalere og mikrofoner for at sikre fuld lyddækning i lokalet.

Book en Konsultation

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt vedrørende din konsultation.