Folkene bag AVC – Har du mødt Carsten?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Carsten Vandsøe er en af dem.

Carsten Vandsøe, som er ansat som Key Account Manager, har været i AVC i snart 4 år og i AV-branchen siden 2012.

Hvad er din baggrund?

Jeg er handelsuddannet med speciale i salg og administration. Erhvervsmæssigt har jeg har erfaring fra flere forskellige brancher som salgschef og rejsende konsulent, med rådgivning til nogle af de helt store virksomheder i Danmark og Østeuropa blandt andet indenfor bygge-, møbel- og kopibranchen. I en periode var jeg salgschef for en professionel liga håndboldklub, med deraf opnåelse af et kæmpe stort netværk og indsigt i en masse forskellige brancher.

Hvorfor blev det AV-branchen?

AV-branchens mere komplekse løsninger tiltaler mig meget. Der er virkelig mange spændende muligheder, når der skal sammensættes en løsning. Udviklingspotentialet er enormt. Helt generelt synes jeg at AV-løsninger er spændende og udfordrende på mange forskellige planer. I dag er det stort set lige meget, hvor vi er henne, så er vi på en eller anden måde omgivet af AV-udstyr – både privat og professionelt.

Hvorfor blev det AVC?

AVCs måde at gøre tingene på var noget, jeg godt kunne se mig selv i efter en længere årrække hos en anden AV-leverandør, hvor fokus mere var på ”bokssalg”. Vi kan designe og skræddersy de helt rigtige kvalitetsmæssige løsninger til kunderne, fremfor bare at sælge bokse og løsninger for enhver pris. Det høje kvalitetsniveau som AVC sætter en ære i, det er noget jeg kan identificere mig med. Det er en meget kompetent flok kollegaer, der er samlet i AVC. Der er en enorm mængde viden, man kan trække på, når man skal ud og møde kunderne. Det er motiverende og styrkende med så stærkt et team i ryggen. Ydermere er AVC Danmarks ældste AV-virksomhed, hvilket gør at vi har opnået en masse erfaring som kan bruges i det daglige virke.

Hvad driver dig?

At analysere og aflevere en færdig løsning som kunderne er glade og tilfredse med, er helt klar noget af det jeg er drevet mest af. Men også at få dem til at se nye muligheder i AV-løsninger, som de ikke havde tænkt over før. At få det hele til at gå op i en højere enhed, der giver værdi for brugerne i hverdagen, det motiverer mig og driver mig til at yde mit bedste hver gang.

Hvilke råd vil du give kunderne i deres bestræbelser efter en optimal AV-løsning?

Det første og vigtigste råd jeg plejer at give kunderne er, at løsningen SKAL være simpel, brugervenlig og ensartet, og så skal den passe til netop deres virksomhed. Erfaringen siger, at hvis det bliver for komplekst, så benytter slutbrugerne sig ikke af det, og så har det hele været spildt.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/Key Account Manager/sælger?

Jeg er et familiemenneske med sunde og aktive fritidsaktiviteter og er et menneske, der sætter pris på humor, men samtidig insistere på seriøsitet når det er det der skal til. Jeg vil altid møde kunder og kollegaer med en tilgang, som både er humoristisk og hudløs ærlig, det mener jeg er måden, man opnår de bedste resultater på.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.