Folkene bag AVC – Har du mødt René?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. René Østergaard er en af dem.

René startede som værkstedsleder, og han er nu ansat ved AVC som Project Manager. Han har været hos AVC i 19 år, og i AV-branchen siden 1995.

Hvad er din baggrund?

Jeg er oprindeligt uddannet radiomekaniker, og jeg har sidenhen videreuddannet mig til elektroniktekniker.

Hvorfor blev det AV-branchen?

Jeg har altid haft en interesse i teknik. Jeg var typen der skilte gamle transistorradioer og lignende ad, for at samle dem igen. Umiddelbart efter at jeg blev færdig som elektroniktekniker, fik jeg job ved et større broadcasting firma, hvor jeg både arbejdede med AV og også tv.

Er der et område indenfor AV, som du ved mere om end andet?

Videokonference – for 10 år siden blev jeg certificeret i Lifesize, og jeg stod for alt vedrørende videokonference på Århus Universitet. Vi benytter os ikke så meget af Lifesize længere, da vi hælder mere til Cisco, som jeg i øvrigt også er blevet certificeret i.

Hvorfor endte du hos AVC?

AVC henvendte sig i en periode, hvor jeg arbejdede meget med videoredigering. På daværende tidspunkt var det et område som var nedadgående, så timingen i AVCs henvendelse var god. Jeg tog udfordringen op, hvilket jeg har været glad for lige siden, det vidner mine 19 år i firmaet vidst også om.

Hvordan vil du beskrive AVC som arbejdsplads?

Man er opdateret, man sørger for at have viden om de nyeste produkter på markedet, samt at have folk uddannet og certificeret i det nyeste teknik. Det sætter jeg pris på, da det hjælper på at stille min evige nysgerrighed på AV.

Hvad driver dig?

Det er klart min nysgerrighed, at kunne lære om det nyeste indenfor vores felt hele tiden, men i høj grad også samarbejdet med kollegaerne. Det at kunne se et projekt, som vi har været fælles om, gå fra idé til færdig løsning, finder jeg meget tilfredsstillende.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/Project Manager?

Jeg er glad for at samarbejde og hjælpe folk videre, hvis de har problemer i forbindelse med et projekt, som de har svært ved at løse. Min nysgerrighed er selvfølgelig også en markant del af min personlighed.

 

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.