AVC er medstifter og medlem af AV Brancheforeningen

AVC – medstifter og medlem af AV Brancheforeningen

AVC er medstifter og medlem af AV Brancheforeningen – hvorfor?

Fordi vi bl.a. ønsker at præge AV-branchens fremtid og fremme branchens professionalisme. Det er vi ikke ene om og derfor blev AV Brancheforeningen stiftet for bl.a. at hæve branchens anseelse og varetage dens interesser over for myndigheder, andre organisationer og sammenslutninger.

AV Brancheforeningen kræver at dens medlemmer også skal være medlem af en godkendt arbejdsgiverforening og brancheorganisation som f.eks. Dansk Industri eller Dansk Erhverv og at virksomheden har styr på økonomi, forsikring og lovkrav, så kunderne er sikre på at være i gode hænder. Medlemsskabet hos AV Brancheforeningen er et kvalitetsstempel, som vi i AVC på alle måder lever fuldt op til.

Vi er med til at højne den professionelle standard

AV Brancheforeningen ønsker også at højne den professionelle standard gennem uddannelse og vidensdeling. Der arbejdes f.eks. på at uddannelsen som ’AV-installatør’ fremover skal være en beskyttet titel med certificering, hvilket er en stor fordel, både for os som virksomhed men naturligvis også for dig som kunde. Vi får således en garanti for at medarbejderens kompetencer og viden har et vist niveau og du får i sidste ende en garanti for installationens kvalitet.

Vi er med til at sikre at du ikke bliver spist af med en dårligt kvalificeret AV-leverandør, men i stedet er sikret at netop din leverandør lever op til standarden, så alle dine krav og ønsker bliver hørt og opfyldt – et tiltag vi er meget stolte af.

AV Brancheforeningens kvalitetsstempel