Neets Sound Bar - SB1 har et enkelt design, der passer perfekt ind i mødelokalet

Bring dit budskab til live med Neets Sound Bar – SB1

Uanset om det er en video, en lydfil eller et konferenceopkald, er lydens kvalitet en afgørende faktor for en god mødeoplevelse. Den nye Neets Sound Bar – SB1 – tilbyder en høj lydkvalitet, og er designet til at forbedre lydoplevelsen i møde- og konferencelokalet.

Lyd og stil forenet

Sound baren kommer i et meget diskret og elegant design, der passer ind i selv det mest minimalistiske mødelokale. Den kan placeres på en hylde eller monteres ved hjælp af de vægbeslag, der medfølger. 2.0-stereohøjttalerne, med indbygget DSP, giver en massiv forbedring af lyden i forhold til de bagudvendte højttalere, som du typisk finder i skærme. Den nye Neets Sound Bar – SB1 – kræver ikke brug af subwoofer. De to sæt af 4″ full-tone LF-enheder og 1″ diskant-enhed giver dig den dybde, du har brug for.

Fritstående eller fuldt integreret

Neets sound baren er simpel og avanceret på samme tid. På bagsiden af sound baren er der TOSLINK, RCA-Phono samt balanced/unbalanced indgange, og sound baren kan forbindes med skærmen og derved bruge wake-on funktionen. Dette er energieffektivt, og eliminerer behovet for fjernbetjeninger ved at tænde og slukke sound baren sammen med skærmen. Den kan også integreres med et styresystem via RS-232-porten, hvilket giver adgang til funktioner så som valg af input samt EQ-indstillinger, således lydkvaliteten kan optimeres efter det enkelte senarie.

 

Case: Creative ZOO

Se videoen med Morten Søholm fra Creative ZOO, og hør hvad han har at fortælle om hans oplevelse med den nye Neets Sound Bar – SB1.

 

Ønsker du yderligere information om Neets sound bar, er du altid velkommen til at kontakte os på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland) – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Se vores øvrige udvalg af væghøjttalere her.