Cisco Room Kit Mini

Cisco lancerer to nyheder!

Cisco Webex Room Kit Mini – Nyt videokonferencesystem til det mindre mødelokale

Cisco Webex Room Kit Mini er et videokonferencesystem med kunstig intelligens, der er specieldesignet til de lidt mindre møder. Brugervenligheden er i top, både når det gælder installation og styring. Det kombinerer codec, kamera, mikrofoner og højtaler i én enhed.

Høj kvalitet

Room Kit Mini kommer med det samme høje niveau på samarbejdsoplevelsen, som Cisco har for vane med de større systemer. Det er ideelt til grupperum med 3-5 personer, da kameraet har et 120 graders synsfelt, som gør at alle i rummet ses.

Cisco Webex Room Kit Mini har et integreret kamera, der automatisk registrerer mødedeltagerne i rummet, og ud fra de oplysninger laver det et optimalt billede. Lydoplevelsen er skarp, og samtaler ved videokonference bliver tydelig og forståelig, fordi systemet automatisk undertrykker unødig støj fra mødelokalet.

Let og hurtig opstart

Det er simpelt at registrere nye mødedeltagere via deres mobile enheder. Disse enheder genkender systemet samtidigt med at det tænder automatisk, når man træder ind i rummet. Du kan efterfølgende præsentere selv, eller deltage aktivt i præsentationen med Cisco Webex Teams app’en.

Kompatibel med Skype for Business og lignende

Med Room Kit mini behøver du ikke at benytte en af Ciscos egne muligheder for web-konference. Du kan også bruge Skype for Business, Google Hangout, ZOOM, StarLeaf, m. fl.

Ciscos Webex Share – Præsentér på hvilken som helst skærm

Dette nye produkt fra Cisco, til deling af præsentationer, kommer med maksimal brugervenlighed. Nu er det slut med kabler og problemer når du skal præsentere. Cisco Webex Share er en lille trådløs modtager, der tilsluttes til en hvilken som helst skærm via en HDMI-indgang. Du forbinder til den via Webex client app’en på din bærbare enhed og så er du klar til at præsentere. Webex Share vil være på markedet i starten af 2019.

Mere info?

Ønsker du mere information omkring Cisco Webex løsninger er du altid velkommen til at kontakte os på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

Se evt. også præsentationsvideoen af Cisco Webex Teams her.