XiO Cloud – Hvor AV møder IoT

XiO Cloud er en platform i skyen, der hjælper den moderne arbejdsplads med at reducere installationstiden samt at styre, monitorere og udvikle deres AV-løsninger. Det er der hvor AV møder IoT (Internet of Things).

Med XiO Cloud kan du konfigurere alle enheder på samme tid. Når en enhed forbindes til netværket vil den selv hente indstillinger, programmer, firmware og begynde at rapportere data. Så der skal ikke mere programmering til, når det først er gjort én gang. Vil du ændre noget efterfølgende, kan du via XiO Cloud ændre alle enheders konfiguration på samme tid.

Der sendes alarmer omgående, hvis der skulle opstå problemer, så den AV-ansvarlige ved besked inden, at eventuelle brugere af udstyret træder ind i lokalet for at afholde møder eller undervisning. Samtidig gemmes audit logs på alle foretagede ændringer i skyen hvilket gør, at man hurtigt kan identificere problemer, og dermed fixe dem inden det ender ud i frustrationer, spildtid og spildte ressourcer. Med platformen er du som AV-ansvarlig altid on top of things og kan mindske nedetid af virksomhedens AV-løsninger ved f.eks. at genstarte enheder remote, tjekke og opdatere firmware og bekræfte indstillinger m.m. XiO Cloud giver dig også mulighed for at optimere og udvikle virksomhedens AV-løsninger, da den indsamler lokalernes og enhedernes brugsdata, så du kan sikre, at de rigtige rum har det rigtige udstyr, og at det udstyr der er investeret i også bliver brugt.

Fordele:

Montering

Reducér installationstiden med op til 90%.

Styring

Konfigurér flere tusinde enheder på samme tid som det tager at konfigurere én.

Monitorering

Løs problemer remote inden det opdages af brugerne og forbedre oppetiden på enheden.

Udvikling

Indsaml brugbar brugsdata så arbejdslokalerne kan optimeres.

Mere Info

Ønsker du yderligere information om XiO Cloud, er du altid velkommen til at kontakte os på 8870 7171. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.