i3p11 touchskærm

i3-technologies lancerer ny touchskærm

i3Touch P11 er nyeste stjerne på himlen i i3’s premium-serie

Den nye skærm kommer med den meget hurtige og præcise C-Sense touch teknologi, som får mødeoplevelsen til at glide lige så glat, som hvis du havde siddet med din smartphone. Skærmen er et spændende og brugervenligt alternativ til interaktive tavler. Ligesom de øvrige skærme i premium-serien, har den et krystal klart Ultra HD-billede.

Nyt design og aktiv stylus

Designet er nyt og spændende og uden ramme, hvilket gør at skærmen fremstår elegant og stilren. Derudover, er der kommet mere end en halvering af tykkelsen på skærmen.

Den nye aktive stylus der følger med, understøtter Microsoft Ink. Hvilket vil sige, at hvor du før skulle aktivere din pen til at skrive og tegne notater med, kan du nu bare bruge den direkte. Den er i stand til at kende forskel på dine fingre og pennen, så når du har tegnet med pennen, bladrer du bare videre i dine slides med fingrene.

Mere præcist touch og motion detection (bevægelsessensor)

Afstanden mellem glasset og panelet er halveret i forhold til tidligere modeller. Det gør at betragtningsvinklen er blevet bedre og touch’et er blevet mere præcist. Der er kommet motion detection (bevægelssensor) i, så den tænder og slukker, alt efter om man nærmere sig eller går væk fra skærmen.

Ny version af Android og trådløs opkobling

Skærmens Android version er blevet opgraderet fra version 5 til 7.1, hvorved navigation er blevet væsentlig hurtigere. Det er blevet muligt at koble sig på den trådløst, fra Android, iOS, Windows og Mac.

Specifikationer:

Størrelser: 64”, 75” og 86” (86” lanceres først, og det bliver i starten af 2019)

Opløsning: 3840 x 2160 – 4K Ultra High Definition

Levetid: 30.000 timer

Lysstyrke: 350 cd/m2

Mere info om touchskærme?

Ønsker du mere information omkring udvalget af touchskærme er du altid velkommen til at kontakte os på +45 8870 7171 – naturligvis helt uforpligtende. Vi ringer også gerne til dig. Du skal blot følge linket og sende formularen, så hører du fra os.

 

De bruger interaktivitet – klik og se hvordan

Grundfos Museum – The Factory

Diskrete løsninger, overvældende resultater

Gladsaxe Gymnasium

Fest, drama og sport

IBA Erhvervsakademi Kolding

AV i mange udgaver
gigthospitalet av

Dansk Gigthospital

Touch til træning, overblik og underholdning
Et meget avancerede setup

Kirurgiklinik

Fjernundervisning med 2-vejs kommunikation
Visuel dialog

Kalundborg Sundheds- og Akuthus

Nye samarbejdsmuligheder