Skype for Business erstattes af Microsoft Teams

Tilbage i september 2017 meldte Microsoft ud, at Skype for Business vil blive erstattet af Microsoft Teams. Fra d. 1. september 2019 vil nye Office 365 kunder ikke længere få adgang til Skype. Den endelige skæringsdato er d. 31. juli 2021, hvor Skype for Business vil stoppe med at virke definitivt.

Med Microsoft Teams vil du få flere muligheder end med Skype for Business. Filer, apps og chat bringes sammen i en integreret app der gør, at organisationer kan handle hurtigere og samarbejde mere effektivt. Da Teams giver brugerne flere muligheder, og som helhed en bedre samarbejdsoplevelse, erstatter den Skype som det nye centrale kommunikationsværktøj i Office 365.

Er du klar til Teams?

Sidder du pt. i en situation, hvor det hardware der benyttes til videokonference i din virksomhed ikke kan køre Microsoft Teams? Og vil virksomheden gerne være på forkant, kan det være en god idé at udskifte din hardware. Vi giver her 2 eksempler på løsninger, der begge kan fungere med Microsoft Teams, men der findes flere, så ønsker du yderligere vejledning står vi selvfølgelig altid til rådighed.

Videkonference med Crestron Flex

Crestrons videokonference og samarbejdsløsninger supporterer alle webkonference apps, og alle Crestron Flex løsninger er kompatible med Microsoft Teams.

Der er forskellige udgaver af Crestrons løsninger indenfor video- og webkonference, men de kommer alle sammen med en stabil og ensartet brugeroplevelse uanset, hvilket lokale de bliver placeret i. Det betyder mere oppetid og mindre arbejde til supportafdelingen.

Med Pexip opnår du fleksibilitet

Pexip har lavet Infinity, som er en app til skyen. Med Infinity kan man afholde møder på tværs af alle platforme og alle enheder. Eksempelvis kan en medarbejder, der er ude af kontoret, holde møde via sin telefon med chefen, der sidder ved et videokonferencesystem.

AVC er autoriseret Pexip Partner og kan derfor installere, designe, hoste og supporterer løsninger med Pexip Infinity.

Mere vejledning?

Er du i tvivl om, hvilke konsekvenser skiftet fra Skype for Business til Microsoft Teams har for din virksomhed, eller vil du høre mere om Crestron Flex og Pexip, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi ringer dig også meget gerne op, hvis du foretrækker det.

Gå ikke glip af informationer og guides fra en branche som altid er i udvikling. Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du det hele direkte i indbakken.