Folkene bag AVC – Har du mødt Lone?

Vi sætter ansigt på AVC

Folkene bag AVC er med til at gøre virksomheden til en af landets førende leverandører indenfor professionelle AV-løsninger i høj kvalitet. Lone Simonsen er en af dem.

Lone er ansat som Servicekoordinator i AVC, som hun har været hos siden 2016.

Hvad er din baggrund?

Jeg er handelsuddannet med speciale i tekstil og service, samt merkonom med en specialisering i personaleudvikling, ledelse og administration.

Hvorfor blev det AV og AVC?

Det skyldes at den tidligere regnskabschef her i AVC kendte til mig og mine kompetencer, og mente at jeg passede godt til stillingen som servicekoordinator, hvilket jeg kun kan være meget enig i. Det tiltalte mig meget, at jeg kunne få lov til at bruge de fleste af de kompetencer, jeg har samlet op hen ad vejen.

Hvad driver dig?

Det driver mig at arbejde med planlægning og udfordringen i at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det at kunne yde en god service, og at kunden føler at der bliver taget hånd om dem og deres behov, er også meget tilfredsstillende.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person/Servicekoordinator

Jeg stræber efter at møde alle folk med et smil, gerne så stort at man kan høre det over telefonen. Jeg anser mig selv for at være serviceminded med en strukturel tilgang til mit arbejde. Der gør at jeg kan få enderne til mødes i hverdagen, og at alle, kunder såvel som kolleager, får den bedst mulige service og behandling.

HOS AVC ER DIN LØSNING I SIKRE HÆNDER

Mangler du rådgivning? Så kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Erfaring

AVC er et af landets første AV-firmaer. Vi er landsdækkende, og med mere end 50 års erfaring og 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi Danmarks bedste og mest erfarne service- og installationsteam. Mød hele teamet, der gør os til en af landets førende AV-leverandører.

Værdier

Med værdier som begejstring, ansvarsbevidsthed, innovation, kommunikation, vedholdenhed samt omhu og dyb respekt for vores kunder har vi skabt et renommé som værende en stærk og troværdig samarbejdspartner. Vi gør det vi er bedst til – og har gjort det længe!

Kompetencer

AVC har fokus på udvikling og videreuddannelse. Vi har derfor også nogle af landets bedste programmører, montører og projektledere, der i samarbejde med vores erfarne konsulenter leverer gennemtestede og brugervenlige AV-løsninger i alle størrelsesordner.