AVC søger ny medarbejder

Er du vores nye elev i Brøndby?

Vi søger en af Danmarks dygtigste IT-supportelever

Vi er en af landets førende leverandører indenfor rådgivning, salg og servicering af professionelt AV-udstyr. Vores udvikling fortsætter, og vi søger derfor flere kollegaer.

Bliv en del af vores dedikerede team af fagligt dygtige medarbejdere, der løser opgaverne med stor fokus på kvalitet og detaljer.

Først lidt om os

AVC er en af Danmarks førende AV-leverandører med landsdækkende salgs- og serviceafdelinger i Horsens, Odense og Brøndby. Idégrundlaget for virksomheden er rådgivning, salg og servicering af AV-udstyr og professionel lyd til den offentlige og private sektor i Danmark. Vi har i dag et højtudviklet og omfattende produktprogram, der på internationalt plan er grundigt testet, således at vi kan rådgive, levere og servicere den optimale løsning for vore kunder. Med vore kompetencer og brug af innovativ teknik samt mere end 50 års erfaring som professionel AV-leverandør, udgør AVC en stærk og stabil samarbejdspartner, der skaber kvalitetsbevidste, let håndtérbare og fremtidssikre AV-totalløsninger til både store og små behov!

Bliv en vigtig del af vores Biograf og IT-afdeling

Dine primære opgaver bliver

• Daglig 1st level support.
• Intern IT-support.
• Installation af PC’er.
• Kopiering/forsendelse af DCP (film til biograferne).
• Reparationer og fejlsøgning.

Dine faglige kompetencer og personlige egenskaber

• Du kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale, da en del af arbejdet foregår på engelsk.
• Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig, serviceminded samt engageret og pålidelig.
• Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt, også i en travl hverdag.
• Du er omgængelig, præsentabel og imødekommende.

Mange af vores supportopgaver omhandler biografkunderne, det vil være en fordel hvis du i forvejen har kendskab til det tekniske i biograferne, men det er ikke et krav. Er du god til Linux er dette endvidere et plus.

Vi tilbyder

Job i en mellemstor AV-virksomhed, hvor du kommer til at indgå i vores velfungerende team af fagligt dygtige medarbejdere, der løser opgaverne med stor fokus på kvalitet og detaljer. Ansættelsen sker iht. gældende overenskomst. Straffeattest skal forevises. Har du spørgsmål til stillingen kontakt da venligst Phillip Dorin Hansen via pdh@avc.dk eller på 4366 6015.

Stillingen: elevplads på 37 timer ugentligt.
Tiltrædelse: omkring d. 1. august 2018.
Seneste ansøgningsfrist: d. 8. juli 2018.
Ansøgning & CV: ansøgning og CV bedes sendt til job@avc.dk.