AVC vinder prestigefyldt award!

Best Immersive Experience

I den verdensomspændende AVIXA AV-konkurrence med flere hundrede tilmeldte projekter har juryen voteret AVC som vinder med restauranten Alchemist og dermed vinder af den prestigefyldte AV Experience Award i kategorien Best Immersive Experience!

En unik oplevelse for alle sanser

Når du ankommer til den største spisesal på restauranten Alchemist i København, er du nedsunket i en anden verden. Loftet i den enorme dome kan transportere dig ud i havet eller under nordlyset. Denne magiske oplevelse blev skabt af Audio•Visuelt Centrum A/S ved hjælp af 10 projektorer og lyddistribution, således oplevelsen maksimeres og sanserne forstærkes ud over smag og lugt under denne unikke spiseoplevelse.


Tilmeldinger til AV Experience Awards blev indsendt af alle, der var involveret i projektet, hvad enten projektophavsmand, kreativt eller teknologisk agentur eller kunden. Dette inkluderer brandbureauer, brugerfladedesign virksomheder, AV-konsulenter, designere og integratorer, AV-producenter og andre.

Juryen består af en lige blanding af personer fra AV-industrien, der professionelt beskæftiger sig med såvel udbud som efterspørgsel. Det prestigefyldte panel inkluderede eksperter inden for design, kunst og arkitektur, AV-teknologier såvel som strategiske tænkere fra flere discipliner, herunder detailhandel, sport, gæstfrihed og andre. Dommerne blev valgt på grundlag af deres oplevelse og anerkendelse blandt deres ækvivalenter, samt deres evne til at tænke strategisk og forstå den værdi, der er skabt af den anvendte teknologi. Blandt dommerne kan f.eks. nævnes Megan Kachur – Manager, Immersive Retail Design and Developement, Disney Park & Resorts.

Om AVIXA

AVIXA® er Audiovisual and Integrated Experience Association, producent af InfoComm messer over hele verden, medejer af Integrated Systems Europe og den internationale handelsforening, der repræsenterer den audiovisuelle industri.

AVIXA blev grundlagt i 1939 og har mere end 11.400 virksomheder og individuelle medlemmer, herunder producenter, systemintegratorer, forhandlere og distributører, konsulenter, programmører, live events-virksomheder, teknologiledere, indholdsproducenter og multimedia fagfolk fra mere end 80 lande. AVIXA-medlemmer, heriblandt AVC, skaber integrerede AV-oplevelser, der leverer resultater for slutbrugerne.

AVIXA er et knudepunkt for professionelt samarbejde, information og samfund og er den førende ressource for AV-standarder, certificeringer, uddannelse, markedsinformation og thought leadership. Få mere information på avixa.org.

Om AVXA award – sådan fungerer det

Det globale AV Experience Award program anerkender den innovative integration af indhold, rum og teknologi for at skabe eller forbedre en oplevelse. Formålet er at finde og eksponere fremragende ekspertise, hvor den forbedrede oplevelse in-real-life eller almost-real-life kun kunne opnås gennem en integreret og innovativ anvendelse af audiovisuel teknologi.

At blive anerkendt som en vinder af AV Experience Award vil eksponere den værdi skabt af et projekt, overfor en lang række målgrupper på tværs af flere brancher, markeder og discipliner. Samtidig vil strategiske tænkere fra flere markeder for nye applikationer og løsninger, blive disponeret for unikke løsninger som de kan bringe ind i deres egen branche eller mission – hvilket fører til nye og bedre resultater i fremtiden samt nye muligheder for prisvinderne.

Disse priser viser AV-teknologiens evne til at udvide menneskelige evner eller til at begejstre, inspirere eller forbedre en oplevelse, der krydser alle markeder og brancher.

De 6 kategorier

Best Immersive Experience

Denne kategori genkender illusionære eller simulerede miljøer, der omslutter individer i en omfattende multisensorisk oplevelse, der bruger såvel indhold som rum og teknologi.

Best Dynamic Art Experience

I mange tilfælde slører AV-installationer linjen mellem en fantastisk visuel skærm eller lydoplevelse til kunstens område. Denne kategori fejrer AV som kunst, men til et formål – uanset om det er at forbløffe, skabe et kulturelt midtpunkt, give folk energi til deres dag, genoplive et funktionelt rum eller vise information på en stimulerende måde – det er kunst og formål i en applikation.

Best In-Person Experience

Denne kategori fejrer, når AV bruges strategisk til at motivere potentielle deltagere til at komme ud i den virkelige verden for, at opleve noget de ikke kan se, gøre eller føle andre steder. Dette er unikke, typisk midlertidige engangs- eller tidsbegrænsede oplevelser, som man fysisk skal overvære for at kunne opleve.

Best Individualized Experience

Denne kategori fremhæver applikationer, hvor teknologi bliver personlig og giver mulighed for at skræddersy en oplevelse eller interaktion til den enkelte. Her overvejes alle AV-applikationer, der gør det muligt for miljøet at oprette forbindelse til dig som individ og derfor forbinder dig bedre til dit miljø, det brand eller den oplevelse, du har. Eksempler på projekter, der evt. passer til denne kategori, inkluderer personlig hilsen til gæster på f.eks et hotelværelsemedie, digital skiltning i detailhandelen, der skifter indhold baseret på personlig demografi, et universitetslokale, hvor teknologi reagerer på en undervisers personlige forud indstillinger.

Best Flexible Space Experience

I denne kategori er dommerne på udkig efter anvendt AV, der skaber rum, som konstant kan ændre sig og tilpasses til de aktiviteter, der finder sted og dermed muliggør en bedre oplevelse. Disse rum skal være tilpasset til flere formål, lette at ændre og i mange konfigurationer optimere aktiviteten, der finder sted i disse rum.

Best Collaborative Experience

Værdien af samarbejde og vidensdeling er ubestridt. Denne kategori fejrer AV-applikationer, der bringer folk så tæt sammen som muligt via teknologi, når de ikke kan være fysisk tilstede.

Mød vinderne af AVIXA’s 2020 AV Experience Awards

På tirsdag d. 16 juni kan du møde vinderne i samtlige af ovenstående kategorier. Tune in og hør hvordan netop de kom frem til en bemærkelsesværdig løsning, der nu har skabt opmærksomhed på verdensplan.

Nysgerrig på Epson projektorer?

Se vores udvalg af Epson projektorer i webshoppen.